• Am nevoie de un antrenor personal?

  Am nevoie de un antrenor personal?

  Mersul la sală nu este ceva simplu, nu este ceva ce se învață citind o pagină dintr-o revistă. Fiecare are particularități proprii și urmărește rezultate diferite. Unul vrea să slăbească, altul să facă mușchi și cei mai mulți vor să arate bine fără să înțeleagă ce implică asta.

  Dacă îți permiți să plătești unul, dacă găsești unul care să îți placă, în primul rând ca om, merită. Relația cu un antrenor personal e una destul de complexă. Trebuie să se atingă un anumit nivel de încredere ca această relație să funcționeze și tu să beneficiezi la maxim de ea.

  Dacă ești dispus să studiezi continuu și să descoperi singur greșind pe pielea ta, posibil accidentându-te, posibil risipind multă energie în van, atunci nu este nevoie de un antrenor personal. Eu nu vreau să am un antrenor personal, îmi place prea mult să descopăr singur și să studiez acest domeniu.

   

  Ce avantaje oferă un antrenor personal?

  În primul rând cunoștințe și experiență pe câmpul de luptă. Dacă tu ai citit un mod de a ajunge la anumite rezultate se presupune că el a citit trei sau zece. Apoi el a mai văzut și alți oameni folosind diferitele metode și poate să aleagă mai rapid și mai corect metoda cea mai eficientă pentru ca tu să îți atingi obiectivele dorite.

  Un antrenor personal poate observa și corecta modul de execuție al exercițiilor și astfel să te scutească de accidentări inutile. Un antrenor personal poate vedea cum reacționezi la volumul de efort și îți poate doza mai corect acest volum pentru ca tu să nu cazi nici în situația lipsei de progres și nici să nu te Un antrenor personal te va disciplina mai mult decât te-ai disciplina singur. Un antrenor personal va reacționa mai rapid ca tine in momentul în care e nevoie de o schimbare. A lucra cu un antrenor personal e infinit mai puțin plictisitor. Îți mai spune o poveste te mai încurajează, îți mai dă încredere te mai aduce cu picioarele pe pământ atunci când paranoia te duce spre depresie. Î ți dă din energia lui și te stimulează să lucrezi. Cel puțin așa ar trebui să facă.

  Un alt aspect pozitiv de luat in calcul este ca un antrenor personal te poate asista la acele exercitii la care ai nevoie de un partener, in special daca este vorba de o relatie stransa, bazata pe incredere. În săli, lumea nu este pregătită foarte bine, am mers în multe săli și am văzut mulți “veterani” la lucru. Sunt urechiști, se bazează pe zvonistică și folosesc afirmații de genul “mi-a zis mie unu’ “. Mulți au citit doar o părere despre ceva și au impresia ca adevărul e la ei. Un antrenor personal chiar și slab ar trebui să depășească în cunoștințe marea majoritate a “pricepuților”. Așa că nu te lăsa influențat și cuprins de neîncredere când auzi părerei contrare susținute cu vocea ridicată și mimică sigură în loc de argumente.

   

  Cum procedez mai departe? Simplu!

  In primul rand ar trebui sa verifici CLUBUL DE FITNESS, sa corespunda cerintelor tale de imagine, echipare, curatenie, pregatire a instructorilor ( nu trebuie sa-ti mai spun ca toti acestia ar trebui sa fie absolventi de FEFS sau ANEFS cu acreditari internationale, NU POTI CERE SFATUL UNUI CIZMAR CAND TREBUIE SA TE OPEREZI ), apoi iti programezi o sedinta de consultatie cu unul dintre antrenori, in urma careia se stabileste tipul de analize medicale cu care te prezinti pentru inceperea antrenamentului precum si programul de antrenament.

   

  Nu uita! MISCAREA INSEAMNA PLACERE!

  Si cand apar rezultate, prinzi aripi!

  Intreaba acum de o programare pentru Personal Training

  Nume (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Club (obligatoriu)

  Mesaj

7Comments
 • Posted by geo on September 3, 2013 at 11:48 pm

  Buna,daca imi faca abonament la fitness o sa se ocupe la inceput cineva de mine?Sunt la inceput si nu o sa stiu cum trebuie facute toate

  Reply
  • Posted by Bogdn on September 20, 2013 at 10:49 pm
   in reply to geo

   Ne ocupam in permanenta de cursanti , indiferent ce disciplina alegeti. Aparatele de fitness, de ex., sunt diferite si de aceea aveti nevoie de suportul antrenorilor. Cereti antrenorului un manual de antrenament.

   Reply
 • Posted by Irina on October 11, 2013 at 12:24 am

  Buna ziua. Imi puteti explica putin, cat costa si pentru cate zile, daca vreau sa lucrez cu un antrenor personal? Multumesc

  Reply
  • Posted by Iulian on December 9, 2013 at 5:27 pm
   in reply to Irina

   Buna Irina, pentru a accesa un abonament de PT (PERSONAL TRAINER) este bine stabilesti o intalnire cu unul dintre antrenori. Ai nevoie de aceasta intalnire deorece:
   – trebuie sa primesti setul de analize medicale de care ai nevoie pentru a incepe programul
   – trebuie sa comunici cu el care sunt dorintele si asteptarile tale…

   Reply
   • Posted by Iulia on March 29, 2017 at 1:29 pm
    in reply to Iulian

    Buna. As dori si eu sa stiu cat costa un abonament pentru un personal trainer pentru o luna. Multumesc.

    Reply
 • Posted by Catalina on June 6, 2014 at 2:32 pm

  Buna,Cat costa un antrenor personal pe o luna,mergand de 4 ori pe saptamana? Multumesc.

  Reply
 • Posted by Mihaela on November 28, 2014 at 8:49 pm

  Cat costa un antrenor personal? Puteti sa-mi spuneti un pret aproximativ? Va multumesc!

  Reply

Leave a reply

Cancel reply