• Cat de repede ma recuperez dupa sarcina?

  Cat de repede ma recuperez dupa sarcina?

  Eximia si UltraTone ( Ultratone BIOSTIMULARE Abdominal Reshape, Ultratone Postnatal Body Tonifing, Ultratone BIOSTIMULARE Skin Lif & Tone sunt aparate de ultima ora generatie ce va vor ajuta sa slabiti in cel mai eficient mod (efecte vizibile de la prima sedinta), sa redati pielii dumneavoastra elasticitatea si fermitatea. Este foarte eficient in detoxifierea corpului, a organismului, precum si in eliminarea celulitei si a vergeturilor. Dispunem si de alte tratamente, facute si supervizate de terapeutii EliteWellness, punctul nostru forte, terapeuti cu peste 15 ani de experienta intre ei in terapie si masaj.

   

  Ultratone Futura Pro

   

  ultratone8

  Program Ultratone BIOSTIMULARE Postnatal Body Tonifing

  Programul Ultratone BIOSTIMULARE Postnatal Body Tonifing se adreseaza intregii musculaturi a corpului, care dupa o sarcina isi pierde tonusul adecvat. Program Ultratone BIOSTIMULARE Postnatal Body Tonifing este un tratament de tonifiere corporala dupa nastere.

  Pentru a tonifia si a revitaliza musculatura proaspetelor mamici, Institutul Ultratone a creat o succesiune speciala de unde, care gradat, vor transforma vizibil corpul dumneavoastra, refancand spectaculos silueta!

  Programul Ultratone BIOSTIMULARE Skin Lif & Tone

   

  Programul Ultratone BIOSTIMULARE Skin Lif & Tone, tratament pentru slabit dupa nastere cu Ultratone oferit de Centru de estetica si remodelare corporala EliteWellness Galati este destinat tesutului cutanat si subcutanat este extrem de eficient in tratarea pielii flasce, indiferent daca aceasta a aparut in urma unor cure de slabire prea drastice, in urma sarcinii sau datorita imbatranirii biologice a tegumentului.

   

  Program Ultratone BIOSTIMULARE Abdominal Reshape

   

  Program Ultratone BIOSTIMULARE Abdominal Reshape

  In urma sarcinii, organismul nostru sufera multiple modificari de forma. Bineinteles ca cea mai vizata zona a corpului din acest punct de vedere, este abdomenul, ale carui tesuturi, datorita tractiunilor permanente din timpul sarcinii, devin dupa nastere flasce si lipsite de tonus. Program Ultratone BIOSTIMULARE Abdominal Reshape este un tratament corporal postnatal ce ajuta la refacerea abdomenului.

  Programul Ultratone BIOSTIMULARE Abdominal Reshape este special conceput pentru proaspetele mamici care doresc din nou o talie subtire si un abdomen plat ! Dupa cateva saptamani, musculatura abdominala isi recapata fermitatea si tonusul, pielea este revitalizata si energizata!

  Eximia

  header3

   

  Tratament Eximia – Slabire rapida si pierdere in centimetri. Tratamentul te ajuta sa slabesti sanatos, diminuand in volum celule grase, nu distruge membrana celulara si actioneaza activand metabolismul, fiind o metoda non-invaziva. Tratamentul de ULTRAPORATIE ”topeste” circumferinta zonei compromise si ajuta la diminuarea in volum a adipocitelor.

  ENDOLIFT (fermitate si remodelare) prin procedurile lui de stimulare magnetica si terapie infrarosu (combinate intr-o procedura vacuumatica) are un puternic efect anticelulitic.

  Ajuta la remodelarea corporala localizata atat datorita tehnologiei de ELECTROPORATIE – ce penetreaza la nivelul tesutului adipos, cat si datorita ULTRASUNETULUI CAVITIONAL de intensitate si frecventa inalta.

  De asemenea dizolva nodulii ce conduc la aparitia celulitei si actioneaza tratand toate tipurile de celulita.

  Activeaza circulatia periferica ajutand la eliminarea toxinelor.

  Actioneaza pe tratarea vergiturilor in stadiu incipient datorita tehnologiilor pe care le incorporeaza.

  Eximia® combina simultan doua tehnici moderne si exclusive care au demonstrat stiintific rezultate incredibile: ultrasunete cavitationale si electroporatie – “mezoterapia fara ac”, in refacerea Post Natala.

   

  Acest sistem:

  • ajuta la remodelarea corporala localizata atat datorita electroporatiei care penetreaza la nivelul dermului produsul cosmetic cat si datorita ultrasunetului cavitational (intensitate mare si frecventa joasa) care distruge stratul adipos intr-o maniera definitiva.
  • ACUM in Galati! Programele EXIMIA, Ultratone BIOSTIMULARE Postnatal Body Tonifing, Ultratone BIOSTIMULARE Skin Lif & Tone, Program Ultratone BIOSTIMULARE Abdominal Reshape, tratamente pentru slabit dupa nastere in Galati, la cele mai bune preturi!
8Comments
 • Posted by Alexandra on January 29, 2014 at 10:56 am

  Buna ziua! Am citit despre aceste aparate si as dori sa stiu cat costa o sedinta sau un abonament lunar si ce oferte aveti. Vamultumesc

  Reply
 • Posted by Stanciu Liudmila on March 6, 2014 at 3:04 pm

  Buna ! As dori si eu sa stiu cat costa sedintele/abonament.Va multumesc

  Reply
 • Posted by Irina on March 11, 2014 at 10:51 pm

  Buna seara, as dori sa știu Zumba între ce intervale orare se desfășoară? De câte ori pe săptămana? Si cat costa abonamentul?

  Reply
 • Posted by daniela pavel on September 23, 2015 at 4:11 pm

  Buna ziua! Sunt o proaspata mamica si m-ar interesa programul Ultratone Biostimulare Postnatal Body Tonifing. Un pret se poate sa-mi trimiteti pe mail?

  Reply

Leave a reply

Cancel reply