• Crestem Împreuna

  Crestem Împreuna

  Înființată în anul 2001, Elitegym este astăzi cea mai mare sală de fitness din Moldova, respectiv Galați. Cu 2000mp (împărțiți pe 3 etaje), 3 săli aerobic, 1 sală spinning, 2 zone fitness, 3 vestiare (2 pentru femei), 17 discipline și 7 traineri acreditați și pasionați de sport, Elitegym este mai mult decât alegerea firească atunci când TU îți dorești să duci un stil de viață activ și sănătos.

  Elitegym este singura alegere! Pentru că TU meriți doar ce-i mai bun!

   

  Vrei să pierzi în greutate sau să îți crești masa musculara? Elitegym!

   

  Îți dorești ca trainerii să te consilieze și să pune nevoile tale pe primul loc? Elitegym!

   

  Acum nu mai ai nicio scuză! Ai disciplina necesară să începi?

10Comments
 • Posted by Cristina on April 15, 2014 at 4:09 pm

  Care este al 3-lea etaj?

  Reply
  • Posted by Iulian on April 17, 2014 at 10:34 am
   in reply to Cristina

   Este vorba de etajul 2, cu o suprafata de 570 mp care are in componenta o sala pentru discipline ( TRX, Boxing Bags, CrossFit Station, Kettlebell Functional Training, Zumba Step si BodyWorkout) + un nou vestiar pentru Doamne, Domnisoare.

   Reply
   • Posted by Iulian on April 17, 2014 at 10:35 am
    in reply to Iulian

    In momentul de fata EliteGym Winmarkt Modern Galati se desfasoara pe etajele 2, 3 si 4 ale centrului comercial situat pe strda Domneasca la numarul 24.

    Reply
 • Posted by Toader on August 31, 2014 at 11:18 am

  Am probleme cu spatele si nu am voie sa ridic greutati, ce exercitii as putea face? ,ce i-mi recomandati? cat este abonamentul,cate ore pe zi?etc.
  Multumesc

  Reply
 • Posted by RACU RODICA on November 15, 2014 at 10:11 pm

  Ca atevorbitorul meu, am si eu probleme cu spatele si nu am voie sa ridic greutati. As dori sa vin si eu in grupul d-tra, dar e posibil sa fiu antrenata de catre specialisti pe probleme de acest gen? Detineti exercitii specifice pt aceste afectiuni? Ce as putea face si ce i-mi recomandati? Cat este abonamentul,cate ore pe zi?
  Multumesc

  Reply
 • Posted by Angelica Stanciu on November 26, 2014 at 11:14 pm

  Am 3 discuri fisurate la coloana si nu stiu ce exercitii se pot face, fara a-mi afecta coloana… Ma aputeti ajuta cu un raspuns? Bineintele, as mai dori sa stiu si cat e abonamentul pe luna! Sper sa imi raspundeti!

  Reply
  • Posted by Mircea on December 6, 2014 at 2:27 pm
   in reply to Angelica Stanciu

   Buna ziua,
   Ma numesc Mircea Moraru, manager EliteGym si kinetoterapeut ca si formare profesionala. Raspunsul cu privire la posibilitatea de a face exercitii fizice trebuie dat in stransa legatura cu medicul care va tine sub observatie. De principiu este indicat sa faceti anumite exercitii fizice, poate metoda Williams, atat acasa cat si in sala de fitness. Cred ca va putem ajuta! Nu ezitati sa ne vizitati!

   Reply
 • Posted by ionita mariana on January 7, 2015 at 9:32 pm

  Ce preturi aveti sau cit ajunge un abonament lunar si cite ore pe zi

  Reply

Leave a reply

Cancel reply