1 măr-țișor pe zi, ține pofta de mișcare activă la EliteGym!

1 martie a fost sărbătorit la EliteGym cu o porții de sănătate, cu măr-țișoare care nu îngrașă. Pentru că primăvara este perioadă în care te apuci de mișcare, ești mai atent la ceea ce mănânci, și depui mai mult efort pentru corpul acela pe care ți-l dorești pentru vară, EliteGym a conspirat la aceste dorințe.

De 1 martie am oferit 900 de măr-țisoare gustoase, pline de vitamine, care le-au dat pasionaților de mișcare, energia necesară pentru o ședință de antrenament. 180 de kilograme de mere au fost alocate pentru venirea primăverii și pentru a le oferi celor care au venit la sală, la EliteGym Brăila și Galați.

Știai că mărul te ajută să pierzi cu până la 33% mai mult în greutate? Mai mult, mărul este o sursă ideală de fibre, vitamine și antioxidanți.
Fiind o sursă ideală de multivitamine- consumate cu coajă, merele pot să asigure un aport crescut de minerale și vitamine benefice sănătății organismului,cum ar fi: vitamina A și C, calciu, potasiu, fosfor, acid folic și o mulțime de antioxidanți.


Mărul este o sursă excelentă de energie, este preferabil consumul înaintea unui antrenament, dar niciodată seara înainte de culcare. Acesta reglează nivelul glicemiei și previne fluctuațiile bruște ale nivelului zahărului din sânge.
Dacă îți dorești să slăbești, merele sunt aliatul ideal pentru silueta ta. Având proprietăți detoxifiante, un conținut scăzut de zahăr și calorii (între 50 și 90 de calorii), ele îți oferă senzația de sațietate și te ajută să pierzi în greutate.
Mai mult decât atât, merele contribuie la consolidarea inimii, lubrifiază plămânii prin nivelul ridicat de apă, potolesc setea și ajută toate organele să funcționezi în parametri optimi.

Primăvara aceasta fii în formă, antrenează-te corect și alege tipul de mișcare care ți se potrivește. Echipa EliteGym te va ajuta să îți îndeplinești obiectivele și să te bucuri de antrenamente eficiente. Să ai o primăvară însorită, să radiezi de fericire și să profiți de beneficiile pe care le aduce sportul în viața ta!

Join Fitness, Join EliteGym! https://elitegym.ro/