Descoperă și tu 4 motive care te vor determina să alergi mai des pe bandă!

Sezonul rece se apropie cu pași repezi, iar mișcarea în aer liber nu mai e cea mai bună soluție atunci
când îți dorești să scapi de kilogramele în plus sau să își mențiii tonusul. Banda de la sală este un aliat pe care ar trebui să îl ai in vedere, mai ales atunci când dorești să elimini mai multe kilograme, iar vremea nu este deloc pe placul tău.
Iată și motivele pentru care ar trebui să o folosești de fiecare dată când vii la sală:

1. Crești calitatea antrenamentelor tale

Când alergi în aer liber întâmpini o mulțime de provocări. Trebuie să își setezi cu rigurozitate traseul pe care vrei să îl parcurgi, mai ales dacă dorești să crești dificultatea antrenamentului.
Avantajul cel mai mare al benzii de alergare, este că aceasta îți permite să îți personalizezi antrenametul, să îți dozezi efortul în funcție de rezistența ta. Pe bandă, ai opțiunea să mărești înclinația, să setezi o viteză care îți pune limitele la încercare sau să le combini într-un workout solicitant.

2. Acum, vremea nu te mai poate obliga să stai în casă
Fie că plouă, e urât afară, la sală găsești mereu atmosfera de care ai nevoie pentru a te antrena în cele mai bune condiții. Ploaia și suprafața alunecoasă sigur nu vor fi cei mai buni prieteni ai tăi.
Poate că dimineața este o vreme superbă pentru alergat, dar timpul nu îți permite. Iar seara… plouă cu găleata. La sală, indiferent de orice parte a zilei, benzile de alergat sunt pregătite pentru a te ajuta să consumi calorii.

3.Previi accidentările

Asfatul este printre cele mai neiertătoare suprafețe pentru alergat, iar posibilitatea de a exista denivelări, gropi sau pietriș este foarte mare. Astfel survin accidentări nedorite, ba chiar unele foarte grave. Suprafețele denivelate din parcuri sau de pe stradă, pe timp de noapte sunt foarte periculoase. De asemenea, după ploaie, asfaltul este alunecos pe unele porțiuni, iar riscul de accidentări este și mai mare.

4.Îți corectezi și își desăvârșești tehnic
Cu ajutorul benzii de alergare îți poți îmbunătăți rezistența, buna funcționare a aparatului respirator în caz de stres sau pur și simplu de forma și tehnica în alergare. Banda te menține într-un spațiu asupra căruia ai control, unde tu ai posibilitatea de a verifica și controla pasul de alergare.

Banda din sala de fitness poate deveni cel mai bun prieten al tău pentru că te ajută să îți dozezi și să
îți controlezi antrenamentul, îl monitorizează și te determină să obții rezultate și mai bune.
Vino și tu la EliteGym și bucură-te benzi de alergat performante pentru ca antrenamentele tale să se transforme în experiențe memorabile!