8 Martie, zambete, bucurie și fitness la EliteGym!

De ziua ta, 8 martie,  dragă iubitoare de mişcare, noi echipa EliteGym dorim să îți spunem că eşti specială!

Eşti specială pentru că eşti mereu prezentă la antrenamente, pentru determinarea ta, pentru că insufli şi altora dorință de reuşită şi pentru că eşti consecventă.

În zilele în care energia nu este cea mai bună prietenă a ta, tu dai dovadă de şi mai multă ambiție. Te înarmezi cu echipamentul care îți place, îți iei geanta de sală şi închizi uşa task-urilor, problemelor nerezolvate şi ispitelor culinare.
Ne place să te vedem zâmbit, să îți observăm satisfacția de după antrenament, energia de dinainte şi entuziasmul de la fiecare disciplină nou încercată.

Suntem alături de tine pentru ca tu să îți îndeplineşti obiectivele, să te simți frumoasă, să radiezi, să ajungi la forma pe care ți-o doreşti şi să te bucuri de un corp frumos. Îl meriți!


De ziua ta, răsfață-te cu o şedință la sală, antenează-ți inima, râzi alături de cele mai bune prietene ale tale şi motivați-vă reciproc.
La EliteGym Brăila şi Galaţi te întâmpinăm ca în fiecare ani cu flori, gânduri bune şi o mică porție de ceva dulce.

De 8 martie, îți dăm voie să te abați puțin de la un stil de viață echilibrat, dar numai cu o şedinţă de antrenament după.

Și nu uita, de 8 martie ai posibilitatea să inviți gratuit cele mai bune prietene, să te insotească, să se familiarizeze cu echipamentele, accesoriile si clasele EliteGym!

La mulți ani, dragi doamne şi domnişoare pasionate de mişcare!