8 motive să frecventezi clasele de aerobic la EliteGym!

Odată cu începutul anului ai observat că ceva kilograme în plus nu au întârziat și te-ai gândit să faci primul pas spre un stil de viață sănătos. Ai o alimentație sănătoasă, consulți tot felul de diete, dar va trebui să începi exercițiile fizice pentru a reuși să scapi de kilogramele nedorite și să obții un corp tonifiat.

Exercitiile de aerobic sunt cele mai întalnite în rândul femeilor care își doresc să reintre repede în formă, adevărate probe pentru rezistența mușchilor și voința celor care le practică.

Îți prezentăm în continuare cele 8 motive esențiale pentru care merită să vii la clasele de aerobic, să te distrezi și să vezi transformarea corpului tău.

1. Slăbești și îți menții greutatea!
În timpul unei ședințe de aerobic îți este solicitată toată musculatura: a brațelor, a picioarelor și fesierilor. Exercițiile aerobice necesită un aport mare de oxigen, fiind una dintre cele mai bune metode de a arde grăsimea, datorită oxigenului care te va ajuta în lupta cu grăsimea. În timpul unui antrenament aerobic poți arde aproximativ 400-500 de calorii.

2. Alungi depresia și stresul!
Sportul este cea mai bună modalitate prin care să te desprinzi de activitățile cotidiene și să te relaxezi. În timpul unei ședințe intense de aerobic se eliberează endorfinele, numite ,,hormonul fericirii,,. Vei fi mai liniștită, fericită și vei pleca acasă cu un zâmbet larg pe buze și mulțumirea că ai depus efort pentru obiectivele tale: să slăbești și să arăți așa cum ți-ai dorit

3. Previi afecțiunile inimi!
Aerobicul este cea mai cunoscută metodă care favorizează activitatea cardiacă, a inimii, a vaselor de sânge și a mușchiului cardiac. Cu ajutorul mișcării vei determina o mai bună oxigenare a sângelui și a celulelor din organism. O inima mai puternică, poate pompa mai mult sânge pentru fiecare bătaie.

 

4. Îți întărești sistemul imunitar!
Iarna este sezonul în care cei mai mulți răcesc, iar sistemul imunitar este mai slăbit decât de obicei. Antrenamentele regulate la sală, te ajută să îți întărești sistemul imunitar, să nu fii ușor vulnerabil în fața virozelor respiratorii, gripei sau răcelii.

5. Reduce riscul bolilor!
Da, trebuie să știi faptul că aerobicul este direct răspunzător de reducerea bolilor. Acesta ajută femeile să lupte împotriva cancerului mamar, ține osteoporoza departe, ajută la activitatea cerebrală, și reduce șansele de a avea diabet. O activitate constantă, de cel puțin două ori pe săptămână are beneficii miraculoase asupra sănătății tale. Așa că nu neglija mișcarea din viața ta!

6. Te ajută să ai o viață mai lungă!
Este de știut faptul că persoanele care sunt active și fac sport, vor avea parte de o viață mai longevivă. Aerobicul te ajută să îmbunătățești condiția capilarelor din mușchi, îți ajută sângele să aducă mai mult oxigen către sistemul muscular, ajutându-te să ai o viață lipsită de dureri.

7. Corectează postura și echilibrul!
Anumite exerciții pe care le practici la aerobic te ajută să îți menții o poziție corectă și să ai un echilibru de invidiat.

8. Ești mai energică și cu un tonus minunat!
După o oră la aerobic vei dobândi mai multă energie, te vei simți mai bine fizic, iar corpul va continua să topească depozitele de grăsime. Însă trebuie să ții cont și să ai grijă de ceea ce mănânci după antrenament, pentru ca acestea să dea randament maxim.

Acum, după ce ți-am prezentat beneficiile pe care le are aerobicul, dacă nu ai încercat acest tip de antrenament, trebuie să o faci! Vino la EliteGym și descoperă utilitatea pe care o are această disciplină asupra vieții tale. Este timpul să faci primul pas spre un stil de viață mai sănătos și mai activ! cu https://www.facebook.com/laura.mihalache.elitegym/, , https://www.facebook.com/RaiehAmira/https://www.facebook.com/LucianaIlieEliteGymPersonalTrainer/

Join Fitness, Join Aerobic!

https://elitegym.ro/