Acces Nelimitat Fitness + 8 sedinte de Virtual Personal Trainer! la EliteGym

 

Da, ai inteles bine! Acces Nelimitat Fitness + 8 sedințe de Virtual Personal Trainer!

 

Știm cât de mult ți-ai dorit să te reintorci în sala de fitness, peste câte restricții trebuie să treci, mentale cât și de ordin financiar, și de accea te anunțăm cu bucurie că pană la sfarșitul acestui an, la EliteGym, te poți bucura de abonamente fitness deosebit de convenabile ( 79 lei/Acces Fitness Nelimitat)  + acces GRATUIT pe aplicația mobilă FitSolution în meniul Virtual Personal Trainer!

Ce înseamnă Virtual Personal Trainer?

Virtual Personal Trainer reprezintă o succesiune de antrenamente echilibrate pe care tu, ca și client al salilor EliteGym le poti accesa GRATUIT!

Este simplu, te loghezi pe aplicație, accesezi Antrenori Virtuali, cumperi unul care consideri că ai dori să îl urmezi ( Abonamentul Virtual Personal Trainer este GRATUIT dacă ai un abonament activ de fitness) și urmarești pas cu pas zilele de antrenament precum și exercitiile zilnice!

 

Antrenament ZIUA 1 –  Încălzire, Exerciții….

 

Antrenament ZIUA 2 –  Incalzire, Exercitii….

 

și așa mai departe!

 

Zi de zi, se vor contoriza antrenamentele tale, vei avea un sistem de monitorizare și raportare, lucru care te va ajuta la creșterea performanțelor tale dar nu în ultimul rând la menținerea sănătății pe care o dorești cu ardoare!

Antrenorii Virtuali te motiveaza până la un anumit punct!

După acest punct, Echipa de antrenori EliteGym, https://elitegym.ro/am-nevoie-de-un-antrenor-personal/,  poate duce performanța ta mai departe!

 

Nu uita, Sport = Sanatate!

 

Echipa EliteGym!