Antrenăm inimi și ne bucurăm de fiecare călătorie!

Da, despre slăbit vorbește toată lumea. Dar cel mai important este să fii sănătos și să slăbești frumos.

Probabil te gândești că ai nevoie de o schimbare în stilul tău de viață, dar nu știi cu ce să începi sau nu știi ce activitate ți s-ar potrivi cel mai bine. De aceea, ai nevoie să analizezi foarte bine care sunt prioritățile tale. De asemenea, atunci când ai decis că e momentul să te apuci de sport sau să urmezi o anumită disciplină, va trebui să îți canalizezi întreaga energie asupra acesteia.

Am analizat tendințele în materie de sport, iar tot mai mulți oameni care se decid să facă o schimbare asupra stilului lor de viață, optează pentru a începe prin practicarea Spinning-ului, la EliteGym.

,,De când am început să îl practic, pentru mine nu mai există o altă clasă care să îmi dea mai multă energie, determinare și poftă de sport.” Zilnic, cei care sunt pasionați de mișcare și de această disciplină, ne împărtășesc emoții care ne determină să antrenăm inimi și să ne bucurăm de fiecare călătorie împreună.

Totul vine dintr-o voință aparte a fiecărui participant, toți sunt motivați să slăbească, dar mai presus de acest lucru, să fie sănătoși.

Spinning-ul îi ajută să ardă în medie 400-500 de calorii în doar o ședință, ceea ce îi insuflă pe cei care iubesc pedalatul să continuie cu și mai multă determinare. De asemenea, spinning-ul ajută la îmbunătățirea și sănătatea inimii și a plămânilor. Mușchiul cardiac este puternic stimulat, și cu ajutorul antrenamentelor repetate, inima se întărește, iar vasele de sânge devin mult mai elastice.

La Spinning vei elimina cu siguranță toxinele. Vei transpira, într-adevăr mult, ceea ce favorizează eliminarea toxinelor. În această situație, prosopul și sticla de apă fac cea mai bună echipă.

,,Mai fericit, mai puțin stresat și cu o memorie mai bună!”. Da, endorfinele pe care le elimini atunci când mergi la Spinning, sunt direct răspunzătoare pentru starea ta de bine, pentru confortul tău psihic. Iar atunci când simți că stresul de peste zi te copleșește, task-urile sunt din ce în ce mai multe și mai solicitante, la Spinning te detașezi de activitățile cotidiene,de task-uri, de griji, de responsabilitățile nenumărate. Te concentrezi asupra unui singur obiectiv: de a fi sănătos.

De asemenea, ajută doamnele și domnișoarele în problemele cu celulita, reușind să obțină un corp tonifiat, demn de admirat.

La Spinning învătăm de fiecare dată mai mult, să pedalăm corect, să ne dozăm corect respirația, să ne controlăm mișcările și să dăm tot ce e mai bun.

Ia-ti haine confortabile pentru antrenament, o sticlă de apă și dezvăluie-ți spiritul de aventură! Vino la Spinning, alături de Ciprian, Laura, Mircea sau Alex. Programul este diversificat, astfel încât să poți participa chiar și atunci când ai programul încărcat.