Antrenament ON LINE de SPINNING – ACASĂ!

Abonat al sălii EliteGym sau nu, atunci te poți antrena la una din clasele EliteGym de SPINNING, ZUMBA, PILATES, FIT PUMP, TAE BO sau AEROBIC, direct, ACASA la tine!

Pentru a face posibilă aceasta facilitate cluburile EliteGym au investit într-un sistem de live streming, dotand salile de clase cu camere 4K, precum și sistem de sunet pe masură!

Clasele LIVE se vor urmari pe Smart TV ul din sufragerie sau de oriunde spatiul iți permite să desfasori antrenamentul!

Vei avea 2 optiuni de vizualizare a claselor:

  1. Prin portalul live streming EliteGym situat pe www.elitegym.ro
  2. Prin aplicatia ZOOM, utilizând USERUL de meeting și parola generată cu 30 minute înainte de începerea claselor

Bineînteles ai posibilitatea să lucrezi de oriunde dorești, nu numai din fata televizorului, a tabletei sau a telefonului!

 

EliteGym LIVE SPINNING CLASS:

 

 

Cum pot să pedalez acasă dacă nu am bicicletă de SPINNING?

Nimic mai simplu!

EliteGym îți trimite oriunde te-ai afla, în Romania, o bicicleta de Spinning cu care te vei putea antrena zilnic la una din nenumăratele clase SPINNING!

Antrenamentul de SPINNING ACASĂ, se face cu aceeași rigurozitate și corectitudine cu care ai fost obisnuit/ă și în sală de SPINNING. Reglajele bicicletei, încărcarea în timpul antrenamentului, intervalele de antrenament, ENERGIA clasei, sunt identice!

Ne trimiți o solicitare pe office@elitegym.ro,  și în cel mai scurt timp vei fi contact de unul dintre agenții nostri cu care vei completa contractul de membru on line!

Accesul la clasele on line se face pe baza plaților lunare, abonamentele on line fiind semnate pe o perioadă de 3, 6 si 12 luni!

Livrarea echipamentelor Spinning se face prin curier, transportul fiind suportat de catre beneficiar pentru tur retur produs!

 

JOIN FITNESS, JOIN ELITEGYM!