Antrenamentele sunt mai frumoase alături de familie!

Probabil că te-ai întrebat destul de des care sunt beneficiile pe care ți le dorești atunci când mergi la o sală de fitness? Sau poate te întrebi de ce să alegi EliteGym și nu altă sală din orașul tău?

Noi, la EliteGym, lucrăm în permanență pentru ca tu să simți că antrenamentele tale se desfășoară într-un cadru optim, alături de instructori certificați, folosind cele mai înalte tehnologii, iar rezultatele să fie unele pe care ți le doreai de mult timp.
Te poti bucura de 2000 mp, FITNESS AREA, spațiu extins, dotat cu cele mai noi tehnologii, sisteme de ventilație și lumini și muzică, care transforma orele petrecute la sală într-o experiență memorabilă.

De asemenea, poți opta pentru a-ți diversifica programul de antrenament, participând la unul din STUDIOURILE DEDICATE PENTRU DISCIPLINE ca: Spinning, Zumba, Pilates, Aerobic, Step Aerobic, Kangoo Jumps, Tae Bo, FIT Pump, Xbody. Un studio dedicat unei discipline are in medie 300 de mp, spațiu suficient pentru ca la antrenamentele tale să simți că faci parte dintr-o comunitate, dintr-o familie extinsă, în care toți membrii au un scop comun: dorința de reușită în obiectivele pe care și le-au propus.

Ca în orice familie în care ai nevoie de suport, încredere în reușită și multă motivație, instructorii noștri certificați sunt pregătiți să îți ofere sfaturi, suport, motivație și să te ajute să pierzi în greutate sau să crești masa musculară. Instructorii se dedică zilnic unui scop pe care și-l setează încă de seara, când își încheie antrenamentele și merg să se odihnească, acela de a aduce zilnic zâmbete de satisfacție, de a da încredere celorlalți că pot reuși. Pe lângă certificările pe care le-au obținut prin străinătate, aceștia sunt înzestrați cu răbdare, empatie și multe povești despre învingători.

Atmosferă pe care o transmite interiorul EliteGym este unică. Te poarta prin sute de povești pline de culoare, prin locurile în care au luat naștere ritmurile trepidante de muzică, pe care le utilizăm și în antrenamentele noastre. Și ce e cel mai important? Atunci când ești în familie, toate activitățile ți se par mai ușoare, efortul este susținut de către ceilalți, iar bucuriile se împart cu ceilalți.

Și mai e ceva… la EliteGym ne străduim să își oferim cele mai bune condiții în care să își desfășori antrenamentele. Am adus noi aparate de Fitness, suplimentăm numărul acestora când voi ne treceți pragul într-un număr covârșitor, și ne dorim ca tu să descoperi că fiecare mușchi al corpului poate fi lucrat cu aparate de înaltă tehnologie.

Ce spui, te alături familiei EliteGym?