Antrenează-te la clasele EliteGym!

Dacă te-ai hotarât să faci primii pași către un stil de viață sănătos, sala de fitness, EliteGym este pregătită să îți ofere o experiență completă în materie de mișcare.

Acum câțiva ani, EliteGym își deschidea porțile către un concept inedit de fitness, bazat pe principiul unei atmosfere unice, muzică trepidantă și mișcare susținută. Vă veți simți ca acasă într-un mediu în care veți fi respectat și tratat cu profesionalism de către echipa noastra, formată exclusiv din specialiști în domeniul în care activează. Aici veți găsi toate dotarile de care aveți nevoie pentru un antrenament reușit.

La EliteGym vei avea parte de libertate de mișcare pentru ca antrenamentele tale să se desfășoare în cele mai bune condiții, cu peste 2000mp disponibili pentru antrenamente. Tot aici este locul unde cele mai performante echipamente conclucrează împreună cu instructorii certificați pentru ca tu să obții rezultatele la care visezi.

EliteGym îți pune la dispoziție peste 10 discipline dar și posibilitatea de a te antrena singur sau ghidat de un antrenor personal care va veni în întâmpinarea ta cu sfaturi și multă motivație. EliteGym pune accent pe certificarea și training-urile pe care le realizează antrenorii pentru ca acești să fie foarte bine pregătiți în relația cu cei care trec pragul sălii.

În continuare îți prezentăm disciplinele pe care trebuie să le încerci, fie la EliteGym Galați sau EliteGym Brăila.

Kangoo Jumps
Culoare, energie, muzică trepidantă și mulți oameni care sar în tandem pentru a se simți bine, atât fizic, cât și pshic. Kangoo Jumps este o formă de aerobic de tip cardio, special conceput pentru a solicita întregul corp, a crește masa musculară și a dezvolta rezistența organismului.

Spinning
Orele de spinning se desfășoară  pe ritmuri de muzică, care te vor face să uiți de efortul pe care îl depui. Te vei distra,vei fi mai fericit, mai puțin stresat… pentru că atunci când te așezi în șa, nu te mai gândești la nimic altceva, te deconectezi și îți dai tot interesul pentru ca rezultatele să fie satisfăcătoare. Totul ține  de voință, de perseverență și antrenamente executate corect. Ședințele de spinning sunt ținute pe ritmuri antrenante, oferind astfel un stimulent pentru pedalarea într-un anume tempo.

 

FIT Pump
Testează greutățile care îți tonifică în cel mai scurt corpul! Programul de antrenament este exploziv, dinamic, cu o muzică antrenantă. Îți trebuie puțină voință și rezultatele vor fi garantate.

Zumba
Zumba înseamnă dans și aerobic, un amestec interesant de pași și exerciții de dificultate diferită. Ceea ce e cel mai plăcut, nici nu simți că faci mișcare. E ca și cum ai veni în club cu cele mai bune prietene pentru a dansa și a te simți bine, doar că arzi calorii din belșug.

Aerobic
Practic, aerobicul este un antrenament complet, cu multiple beneficii: ajută la controlulgreutații, imbunatatește forma fizica și reduce stresul. Exercițiile de aerobic ajută la dobândirea unei flexibilități de invidiat, ceea ce te va ajuta în
prevenire accidentărilor de orice tip.

Bag Boxing
Bag boxingul este un stil de freestyle combat, în care lovești cu pumnii și picioarele într-un sac de box de 1,80 m, pe ritmuri antrenante de muzică electro, hip-hop sau rap. Bag Boxingul este un sport care solicită mai multe grupe musculare în același timp, și poate fi practicat cu ușurință și de către femei.

Tae Bo
Clasa de Tae Bo este mai mult decât un simplu antrenament, ea combină lovituri cu brațele și picioarele asemenea artelor marțiale. Pe lângă dezvoltarea masei musculare, Tae Bo îmbunătățește echilibrul, mobilitatea și coordonarea.

Pillates
Dacă îți dorești să-ți întărești musculatura, clasa de Pillates de va ajuta. Mai mult de atât, vei
avea parte de cea mai relaxantă experiență.

Hatha Yoga
Clasa de Hatha Yoga au ca scop principal liniștirea minții, conștientizarea și atingerea unei stări de liniște și pace, asemănătoare cele dinainte de meditație. La Hatha Yoga înveți cum să nu mai separi viața spirituală de cea cotidiană. Vei descoperi cum divinul poate fi autentic și practicat în fiecare clipă.

De asemenea poți opta și pentru xBody. XBody poate fi considerat cel mai eficient program de fitness de la momentul actual deoarece rezultatele sunt garantate, iar timpul petrecut la sală este de doar 20 de minute.
XBody ajută la îmbunătățirea posturii, are grijă de articulațiile tale și te ajută să te tonifici și să atingi greutatea ideală.

Vino la EliteGym și bucură-te de libertate de mișcare, echipamente performante, diversitate în antrenamente, programe de antrenamente pentru cei mici, accesibilitate și o familie care te va întâmpina cu poftă de mișcare.