Bag Boxing. Luptă să ajungi în formă! la EliteGym

Dacă îți dorești să reintri în formă după o perioadă de sedentarism, și mai ales iubești adrenalina, Bag Boxing este una dintre cele mai bune alegeri.
Poate sună puțin cam masculin, însă este un sport pe care ar trebui să-l incerce oricine indiferent de gen.

Ce este BagBoxing-ul?

Bag Boxing-ul este un stil de freestyle combat, în care lovești cu pumnii și picioarele într-un sac de box, pe ritmuri antrenante de muzica electro, hip-hop sau rap.
Este o clasă ultra dinamică și atenționăm curioșii că poate provoca dependență! Acest tip de antrenament freestyle combat este unul răspândit și căutat în Marea Britanie, iar de câțiva ani din ce în ce mai îmbrățișat și de români. Dacă ai tot încercat diverse tipuri de antrenament, și nimic nu te mai atrage în materie de sport, ar trebui să încerci să lovești cu pumnii în sacul de box, și vei vedea cum devine dependență. Bag Boxingul va deveni cel mai bun prieten al tău și este printre cele mai eficiente metode pentru un corp puternic și sănătos.
În Bag Boxing, ca în multe alte sporturi, totul depinde de efortul pe care alegi să îl depui în cele 50 de minute de mişcare recomandate pentru o şedinţă. Creşterea mobilităţii, scăderea în greutate şi îmbunătăţirea coordănarii sunt beneficii pe care cu greu le găsim împreună la aceeaşi formă de mişcare.


La EliteGym Bag Boxingul oferă o experiență electrizantă care aduce multiple beneficii. În primul rând sacul de box trebuie imaginat ca un adversar, iar pe de altă pentru că lovirea acestuia oferă inclusiv posibilitatea de a te descarcă nervos, de a scăpa de stresul acumulat la muncă sau în alte situații. Acest minunat sport, cel la care te vei antrena ca un adevărat campion te ajută să îți crești încrederea în propria persoană, în propriile capacități și îți vei dezvolta determinarea și răbdarea, de care ai nevoie în viața cotidiană.
Pe lângă beneficiile pe care le are asupra capacităților mentale, Bag Boxing-ul are nenumărate beneficii fizice, care îți ajută corpul să funcționeze în parametri optimi. Dacă îți dorești să își tonifici musculatura, Bag Boxing-ul este ideal. Mai mult, te ajută să îmbunătățești balansul și coordonarea, crește forța de lovire, mărește mobilitatea corpului, dezvolți viteza de reacție și piezi din kilogramele nedorite.

Și fetele pot face Bag Boxing?

Desigur! Multe femei participă la clasele de bag boxing de la EliteGym. Antrenamentul constă în a învăța combinații simple de box pe muzică foarte energică. Este un exercițiu foarte bun pentru femei, mai ales dacă au avut o zi proastă!


Vino la EliteGym și antrenează-te ca un adevărat campion la clasa de Bag Boxing. Beneficiile sunt multiple și vei intra în forma pe care ți-o doreai de ceva timp. Trebuie doar să încerci.

 

Join Fitness, Join EliteGym!