Black Friday sosește la InterBeauty Clinic Galati

Cea mai așteptată perioadă din an: Black Friday sosește la InterBeauty!

Ziua în care totul este redus și tu te poți bucura de tot ce ai visat în timpul anului, sosește și la InterBeauty. Black Friday se desfășoară în perioada 25-30 noiembrie și aduce 50% discount la câte 10 pachete din majoritatea serviciilor oferite de InterBeauty.
Pentru că ne dorim ca tu să profiți cât mai mult timp de serviciile premium și de cele mai inovative tratamente în materie de beauty, am extins perioada de Black Friday la o săptămână. Oferim 50% discount pentru TRATAMENTELE DE ESTETICĂ ȘI
EPILARE DEFINITIVĂ. Dacă până acum ai așteptat momentul ideal să îți achiziționezi un pachet de epilare definitivă sau să urmezi niște proceduri pentru reducerea celulitei, scăderea în greutate sau tonifierea corpului, acea perioadă a sosit. O SĂPTĂMÂNĂ CU SUPER PREȚURI!
Te așteptăm să profiți de acest moment pentru a te bucura de o piele strălucitoare, un corp care se simte și arată excelent sau să îi oferi cuiva un pachet de frumusețe.

În perioada 25-30 noiembrie ai reducere 50% la epilarea definitivă cu laser, Ultratone Futura Pro, Laser Lipolift, Eximia și Radio Frecvență facială.

 50% discount la Epilare Definitivă cu Laser.

Epilarea definitivă cu laserul este un procedeu din ce în ce mai căutat și mai solicitat atât de femei cât și de bărbați. Deoarece tehnologia avansează foarte rapid, este foarte important să îți alegi cu grijă salonul la care mergi pentru a executa aceasta procedură. Epilarea definitivă cu laser, la InterBeauty are rezultate excelente, se realizeză cu profesionalism și minuțiozitate pentru ca rezultatul final să fie satisfăcător pentru clienți. Trebuie să te grăbești pentru că sunt doar 10 pachete disponibile cu 50% discount pentru epilarea definitivă cu laser!

 10 pachete cu 50% discount la Ultratone
Ultratone este un tratament de remodelare corporală prin biostimulare ce determină pierderea rapidă în centimetri prin arderea tesutului adipos, tonifierea musculaturii, reducerea celulitei și recuperarea după naștere.

 10 pachete cu 50% discount pentru Laser Lipolift
Pentru că știm cât de mult îți dorești să slăbești și să te bucuri de o piele fermă, în perioada 25-30 noiembrie am pregătit 10 pachete cu discount de 50% pentru procedeele de Laser Lipolift. Vei avea parte de slăbire localizată, eliminarea celulitei, îmbunătățirea astectului pielii și vindecarea vergeturilor.

 50% discount pentru Eximia
Pentru procedeele cu Eximia, am pregătit 10 pachete cu 50% discount. Cu ajutorul acestui procedeu te vei bucur de slăbire localizată, reducerea celulitei, remodelarea corpului și creșterea elasticitatea pielii.

 50% discount pentru Radio Frecvență Facială

În perioada Black Friday am pregătit 10 pachete cu 50% discount pentru terapia uimitoare de lifting facial, ridicare a conturului feței, atenuarea ridurilor și stimularea secreției naturale de colagen și elastină, redând fermitatea pielii.

Nu rata reducerile de Black Friday de la InterBeauty! Este o perioadă minunată pentru a achiziționa unul din pachetele pregătite cu 50% discount la serviciile de frumusețe. Profită de serviciile premium, de personalul calificat și rezultate observabile încă de la prim ședință!