Cat de repede ma recuperez dupa sarcina?

UltraTone Futura Pro  prin programele Ultratone BIOSTIMULARE Abdominal Reshape, Ultratone Postnatal Body Tonifing, Ultratone BIOSTIMULARE Skin Lif & Tone este un echipament medical de ultimă generație ce vă va ajuta să vă recuperați după sarcină in cel mai eficient mod (efecte vizibile de la prima sedință), să redați pielii dumneavoastra elasticitatea și fermitatea. Este foarte eficient in detoxifierea corpului, a organismului, precum și in eliminarea celulitei și a vergeturilor.

Punctele forte ale Clinicii InterBeauty, www.interbeauty.ro , acolo unde este disponibil acest echipament medical,  sunt terapeuții cu peste 15 ani de experiența in acesta terapie dar și  in alte tratamente, masaj de recuperare medicală, anticelulitic și relaxare, precum si cele mai noi echipamente de estetică corporală și facială, epilare definitivă cu laser, disponibile pe piața din Romania.

 

Ultratone Futura Pro

 

Program Ultratone BIOSTIMULARE Postnatal Body Tonifing

Programul Ultratone BIOSTIMULARE Postnatal Body Tonifing se adresează intregii musculaturi a corpului, care dupa o sarcină iși pierde tonusul adecvat. Program Ultratone BIOSTIMULARE Postnatal Body Tonifing este un tratament de tonifiere corporală dupa nastere.

Pentru a tonifia și a revitaliza musculatura proaspetelor mamici, Institutul Ultratone a creat o succesiune speciala de unde, care gradat, vor transforma vizibil corpul dumneavoastră, refancand spectaculos silueta!

Programul Ultratone BIOSTIMULARE Skin Lif & Tone

Programul Ultratone BIOSTIMULARE Skin Lif & Tone, tratament pentru recuperare după nastere cu Ultratone, oferit de Centru de estetica si remodelare corporală InterBeauty Galati este destinat țesutului cutanat și subcutanat, este extrem de eficient in tratarea pielii flasce, indiferent dacă aceasta a aparut in urma unor cure de slabire prea drastice, in urma sarcinii sau datorită imbatranirii biologice a tegumentului.

Program Ultratone BIOSTIMULARE Abdominal Reshape

In urma sarcinii, organismul nostru suferă multiple modificari de formă. Bineinteles că cea mai vizată zonă a corpului din acest punct de vedere, este abdomenul, ale carui țesuturi, datorită actiunilor permanente din timpul sarcinii, devin lipsite de tonus. Program Ultratone BIOSTIMULARE Abdominal Reshape este un tratament corporal postnatal ce ajuta la refacerea peretelui abdominal.

Programul Ultratone BIOSTIMULARE Abdominal Reshape este special conceput pentru proaspetele mămici care doresc din nou o talie subțire și un abdomen plat ! Dupa cateva saptamani, musculatura abdominală iși recapată fermitatea și tonusul, pielea este revitalizată și energizată!

Eximia

 

Tratament Eximia – Slabire rapida si pierdere in centimetri. Tratamentul te ajută să slabești sănătos, diminuand in volum celule grase, nu distruge membrana celulara și actionează activand metabolismul, fiind o metoda non-invaziva. Tratamentul de ULTRAPORATIE ”topește” circumferinta zonei compromise și ajută la diminuarea in volum a adipocitelor.

ENDOLIFT (fermitate si remodelare) prin procedurile lui de stimulare magnetică și terapie infrarosu (combinate intr-o procedură vacuumatică) are un puternic efect anticelulitic.

Ajută la remodelarea corporala localizată atat datorita tehnologiei de ELECTROPORATIE – ce penetrează la nivelul țesutului adipos, cat și datorită ULTRASUNETULUI CAVITIONAL de intensitate și frecventă inaltă.

De asemenea dizolvă nodulii ce conduc la apariția celulitei și actionează tratand toate tipurile de celulita.

Activează circulația periferica ajutand la eliminarea toxinelor, actionează in tratarea vergiturilor in stadiu incipient datorită tehnologiilor pe care le incorporează.

Eximia® combină simultan doua tehnici moderne si exclusive care au demonstrat stiintific rezultate incredibile:

Ultrasunete cavitationale și Electroporatie – “mezoterapia fara ac”, in refacerea Postnatala.

Acest tratament:

  • ajută la remodelarea corporală localizată atat datorită electroporatiei care penetreaza la nivelul dermului produsul cosmetic cat și datorită ultrasunetului cavitational (intensitate mare si frecventă joasa) care distruge stratul adipos intr-o manieră definitivă.
  • Unic in Galați! Programele EXIMIA, Ultratone BIOSTIMULARE Postnatal Body Tonifing, Ultratone BIOSTIMULARE Skin Lif & Tone, Program Ultratone BIOSTIMULARE Abdominal Reshape, tratamente de recuperare postnatală, prin InterBeauty Clinic!

www.interbeauty.ro