Colaborare de succes: EliteGym și Facultatea de Educație Fizică și Sport, Galați

Pasiunea pentru mișcare ne unește, sportul reprezintă principala noastră activitate, iar cele mai frumoase parteneriate se întâmplă atunci când există determinare. EliteGym a inițiat de curând unul dintre cele mai frumoase partenerite, bazate pe pasiunea pentru mișcare, alături de Facultatea de Educație Fizică și Sport, Galați, http://www.fefs.ugal.ro/.

Sportul ne unește, ne insuflă dorința de a fi sănătoși, de le da și celorlalți un imbold spre a face mișcare. De aceea, studenții facultății de Educație Fizică și Sport, se pot antrena gratuit, la EliteGym, accentul punandu-se pe orele cu program intensiv de Spinning ®, Pilates, Aerobic, Zumba Fitness, Kangoo Jumps, Tae Bo.

Te vei antrena, vei veni cu colegii, vei lucra permanent la tonusul tău și toate acestea gratuit.

Practic, vei evolua, vei deprinde principalele abilități de la fitness și îți vei antrena nu doar trupul, ci și inima, cu ajutorul Spinning-ului, ®, Pilates, Aerobic, Zumba Fitness, Kangoo Jumps, Tae Bo.
Prin proiectul desfășurat de EliteGym alături de Facultatea Educație Fizică și Sport, ne dorim furnizarea unor modele de programe metodice privind întreținerea corporală și pregătirea fizică studenților anului I, bazată pe Spinning, Fitness si alte discipline.

Vino la EliteGym, ia-ți și prietenii și veniți să vă distrați împreună. Orele de educație fizică vor fi mult mai distractive. Acum ai ocazia să le insufli și prietenilor tăi, pasiunea ta pentru sport și să îi determini să te însoțescă la antrenamente.
EliteGym va fi locul care se va transforma în sala ta de curs, toate antrenamentele fiindu-ți cunoscute, unde poți profita de antrenamente diversificate, si poti folosi aparatură de ultimă generație.

Atmosfera de la EliteGym este vibrantă, prietenia este la ea acasă, iar mișcarea este nelimitată. În plus, ai parte de libertate de mișcare, spațiu necesar pentru ca antrenamentele tale să se desfășoare în cele mai sigure și bune condiții. Ba mai mult, ne dorim să observi ce presupune munca unui antrenor și să îți găsești vocația.

În curând vei vedea afișele EliteGym chiar la tine în facultate, în cămin sau în sala de antrenament.
Te așteptăm și pe tine în sala de antrenament să trăiești energia EliteGym!

www.elitegym.ro