Corpul tău va fi în sărbătoare cu Hatha Yoga. Acum și la EliteGym

Din cele mai celebre săli unde se practică Hatha Yoga, acum și la EliteGym! Începând din noiembrie activăm o clasă dedicată echilibrului, meditației și tehnicilor de respirație.

Odată ce începi practicarea acestei discpline, ai toate șansele să te îndrăgostești de ea și să devină un stil de viață.

Clasa de Hatha Yoga au ca scop principal liniștirea minții, conștientizarea și atingerea unei stări de liniște și pace, asemănătoare cele dinainte de meditație. La Hatha Yoga înveți cum să nu mai separi viața spirituală de cea cotidiană. Vei descoperi cum divinul poate fi autentic și practicat în fiecare clipă.

Dcaă ești prezent pe salteaua de yoga, cu siguranță ești prezent și în viața ta. De aceea, Hatha Yoga se bazează foarte mult și pe efort, forță și străduință. Se începe cu un efort susținut (realizarea asanelor) iar apoi se trece la meditație și tehnici de respirație.

Hatha Yoga este supranumită și ,,calea efortului”, ceea ce aduce la cunoștință participanților că munca spirituală necesitp la fel de multă daruire și efort ca și munca fizică și că nu ar trebui să fim descurajați de acest lucru.

Cu ajutorul Hatha Yoga vei pune accent pe echilibrarea energiilor, meditație și controlul minții.

La Hatha Yoga folosim exerciții fizice- posturi, tehnici de respirație ce au menirea de a realiza un bun control asupra minții noastre.

Hatha yoga nu este un concurs de flexibilitate, iar daca retii asta deja ți-ai îmbunătățit practica. Ramai focusat pe tine însuțo ca ființă umană completă, trup și spirit deopotrivă, ego-ul nu face casă bună cu yoga. Scopul Yoga este de a renunta la ego în favoarea spiritului etern.

Am pregătit pentru tine, la EliteGym, o nouă disciplină ce unește mintea, trupul și sufletul.

Vino și tu marți (6 noiembrie) și joi (8 noiembrie) de la ora 20:00, să trăiești o altfel de experiență în materie de Yoga. Intrarea la clase este gratuită, ție nu-ți rămâne decât să îți redescoperi echilibrul, alăuri de Crina Flutur, instructor yoga.