De ce să mergi la o clasă de Yoga?

,,Cum e la Yoga?” Le tot întrebi pe prietenele tale, care merg constant la acest tip de mișcare și vin mereu foarte încântate. Dacă nu ai încercat până acum acest tip de miscare, a venit momentul să descoperi beneficiile pe care le va aduce în viața ta.

Multe persoane cred că Yoga este doar despre respirație, meditație și foarte multe persoane care fac acest lucru în tandem. Trebuie să știi însă că Yoga e mai mult decât atât, e relaxare și ore în care îți lucrezi temeinic toți mușchii corpului și îl ajuți să se tonifice.

Pentru mulți sportivi, yoga vine ca o completare a antrenamentelor pentru a-i ajuta la detensionarea mușchilor, iar pentru ceilalți yoga vine în sprijinul unei stări fizice și psihice echilibrate.

Oricine are nevoie de yoga în viața sa, iar noi, la EliteGym ne-am gândit să îți prezentăm beneficiile acestei clase, pe care o vei îndrăgi imediat.

  1. Yoga îți va aduce beneficii fizice.

Pe lângă beneficiile psihice, pe care ți le vom prezenta, Yoga te ajută să dobândești o formă fizică de invidiat. Îți vei tonifia mușchii, vei putea pierde în greutate chiar daca nu practici antrenamente cardio, iar nivelul de flexibilitate va crește rapid.

  1. Te scapă de stres.

După o zi agitată, cu o mulțime de taskuri și roluri pe care trebuie să le îndeplinești în viața ta, atunci când vii la clasa de yoga, vei uita de stres. Vei fi doar tu cu tine, vei medita, te vei concentra pe tehnicile de respirație, vei fi mai calmă și îți vei găsi liniștea.

Cu ajutorul tehnicilor profunde de respirație, poți trece în doar câteva minute de la o stare accentuată de stres, la una de relaxare și detașare.

  1. Yoga te eliberează de durere

Studiile au demonstrat de-a lungul timpului că yoga te scapă de durerile fizice, în special cele de spate, umeri tensionați, dureri de cap, artrită și alte dureri corporale. Cu ajutorul pozițiilor practicate, vei ajuta la o poziție corectă a spatelui și îndreptarea coloanei vertebrale.

Și nu doar atât, yoga te ajută să alungi energiile negative din viața ta, să gândești pozitiv și să te concentrezi pe lucrurile frumoase.

  1. Yoga te ajută să te concentrezi

Dacă până acum ai întâmpinat situații asupra cărora nu te puteai concentra, luai decizii instinctive și erai mereu tensionată, trebuie să știi faptul că yoga te ajută să te concentrezi. Prin practicarea yoga îți dezvolți concentrarea, focusându-te pe un singur lucru. Își vei antrena în permanență mantra, vei fi mai atentă și mai prezentă în viața ta.

  1. Yoga îți oferă timp pentru tine

Te vei desprinde de activitățile cotidiene, de rutină, de grija pentru toți ceilalți, și te vei concentra asupra propriei tale persoane. Te vei descoperi și redescoperi iar și iar, și îți vei dedica timp doar pentru tine.

  1. Yoga te ajută să iei decizii mai bune

Atunci când experimentezi mai multe tipuri de yoga și ești mult mai prezentă în viața ta, vei lua și decizii inspirate. Cu ajutorul yoga sănătatea ta mentală va fi îmbunătățită, prin urmare te vei putea concentra spre a găsi o soluție benefică problemelor pe care le întâmpini.

Yoga înseamnă sănătate fizică și mentală, te va face să te simți mai bine și să fii detașată de lucrurile negative din viața ta.

Încearcă și tu clasa de Yoga la EliteGym Galați și bucură-te de beneficiile multiple, alaturi de @Crina Fluture.

www.elitegym.ro