De Halloween, la EliteGym ești ce super-erou vrei tu să fii!

De Halloween, EliteGym te ajută să arăți ca un super-erou!

A sosit acea perioadă a anului în care prinzi super-puteri, iar sportul devine principala ta pasiune pentru că trebuie să arăți bine de Sărbători!
De Halloween, EliteGym te ajută să te bucuri de mișcare, oferindu-ți în ziua de 31 octombrie un discount de 10% pentru abonamentele la Spinning, Aerobic, Kangoo Jumps, și Pilates!
Vino costumat în personajul preferat: o vrăjitoare ravisantă, o fantomă care nu se teme de mișcare, un vârcolac care adoră să facă sport și ziua sau un vampir super-energic! Profită și tu de discount-ul de speriat și trezește-ți spiritul de distracție.Bucură-te de o zi specială, cu super distracție și antrenamente care te fac să prinzi puteri. Profită de avantajul de 10% discount la disciplinele tale preferate.
Pentru cei care știu mai puțin, Spinning-ul este cea mai intensă formă de exercițiu cardio, concentrat pe rezistență și forță. Orele de spinning se practică într-un cadru organizat, unde sunt în medie 20-30 de biciclete staționare de ultimă generație și un instructor pregătit să te motiveze și să-ți dezvăluie cea mai bună latură a ta. De aceea, nu trebuie să te sperie sportul! Nici măcar de Halloween!


Kangoo Jumps este atât de frumos, distractiv și te încarcă cu energie și optimism, este sportul tuturor vârstelor. Chiar și copiii și bătrânii pot încălța ghetele de kangoo, de fapt de toate persoanele cu vârsta între 6 și 90 de ani, asa cum spun cei initiați în acest domeniu. Kangoo Jumps este sportul pentru sănătate, pentru o stare fizică și psihică optimă.
Pilates este o metodă de întărire a mușchilor profunzi pentru o postură corectă, tonifierea acestora și dobândirea unei stări de relaxare, detensionare și eliberare de stresul zilnic. Cursurile de pilates se adresează oricărei categorii de vârsta deoarece exercițiile sunt simple și nu sunt traumatizante pentru corp.
Aerobicul este o discplină înspăimântător de eficientă! Dans, energie și super distracție- o atmosferă care te determină să nu iei nicio pauza. Timp de 60 minute te vei bucura de un program care te ajută să ajungi la forma dorită. Pornind de la exerciții simple, cu impact redus aupra articulațiilor. Toate exercițiile sunt ușoare, dar foarte intense și cu schimbări rapide de ritm. Cu acest tip de mișcare îți vei îmbunătăți agilitatea, iar corpul iți va deveni mai tonifiat, vei dobândi forță și îți vei întări mobilitatea.
Pe 31 octombrie ne dăm întâlnire la EliteGym deghizați în fantome care nu se tem de sport, în vrăjitoare cu un corp tonifiat, vârcolaci care se preocupă de mișcare chiar și în timpul zilei sau în super-eroi care lucrează intens pentru a-și defini corpul!
Vino și tu în ziua cu cea mai multă distracție și sssurpize de speriat, la EliteGym!