Descoperă și tu cum să îți îngrijești echipamentul de fitness!

Îți place mult să vii la EliteGym, ba mai mult face parte din rutina ta zilnică. După antrenamentele intense la sală, trebuie să ai grijă de modul în care îți îngrijești echipamentul de fitness, pentru ca acesta să fie în stare optimă și pentru viitoarele antrenamente.

Un stil de viață sănătos implică o alimentație echilibrată, o gândire pozivitivă și atenție la lucrurile cu care ne înconjurăm, mai ales atunci când vine vorba de sănătatea noastră.

Atunci când vine vorba de antrenamentele tale la sală, trebuie să ai grijă cum îți îngrijești echipamentul, atfel încât să te simți și să fii sănătos. Un echipament curat și adecvat mișcării pe care o practici, te ajută să dai randament maxim în exercițiile pe care le faci. Echipamentul tău va trebui să fie confecționat din materiale care îi permit arului să circule, dezinfectat, curat și în condiții optime de utilizare.

Antrenamentele tale la EliteGym sunt foarte intense, cu efort maxim și multă transpirație. După antrenamen, te grăbești să pleci acasă, îndeși hainele în rucsac. Un echipament ud, nu este decât un mediu propice dezvoltarea bacteriilor și ciupercilor, ceea ce nu face deloc bine sănătății tale.

Sfatul EliteGym este ca după fiecare antrenament să aerisești hainele înainte de a le pune în coșul cu rufe, imediat ce ai ajuns acasă. Ai grijă de modul în care le îngrijești, folosește dezinfectanți și soluții profesionale pentru îndepărtarea petelor.

Este foarte important să speli hainele la o temperatură înaltă pentru distrugerea baacteriilor și păstrarea echipamentului în stare optimă, pentru antrenamente fericit.

La fel de importantă este și dezinfectarea pantofilor sport, curățarea lor în prealabil și pregătirea pentru un nou antrenament. Sunt exerciții, mai ales la clase, care necesită așezarea palmelor pe podea, de aceea este forte important ca încălțămintea ta să fie dezinfectată, pentru siguranța celor din sală.

Este foarte important să spălăm la temperatură înaltă prosopul de fitness, să dezinectăm bidonul de apă și să ne anarmăm cu mult entuziasm pentru alte antrenamente.

La EliteGym te bucuri de mișcare, condiții optime pentru antrenamentele tale și determinare din partea trainerilor pentru cele mai eficiente antrenamente. Tu trebuie doar să vii la sală, să experimentezi cele mai antrenante clase și să aai grijă de echipamentul tău!