Aerobic

Vrei să găsești metoda ideală prin care să te distrezi, să te conectezi cu ceilalți și să arzi calorii?
Este foarte simplu, aerobicul vine în sprijinul nevoilor tale deoarece este o metodă eficientă de a dobândi o sănătate perfectă, a combate stresul și prelungirea vieții.

Gimnastica aerobică reprezintă un complex de mișcări și exerciții care antrenează toate grupele musculare. Poate fi practicată de către persoanele de toate vârstele, pentru că exercițiile au o dificultate medie.

Aerobicul poate avea efecte vizibile, dacă este corect executat, asupra persoanelor care își doresc să slăbească.

Cuvântul aerobic prin defintie înseamnă ,,cu oxigen”, adică un tip de mișcare care solicită foarte mult respirația și dozarea acesteia. Pentru ca rezutatele să fie vizibile și să simți că mișcările au fost corect executate, ai nevoie de ședințe de minimum 45 de minute, de cel puțin 3 ori pe săptămână. Bineînțeles, dacă îți dorești să elimini multe kg. Într-un timp mai scurt, vei avea nevoie de vizite mai frecvente la sală și de antrenamente personalizate alături de un instructor de fitness.

Pentru cei ce își doresc să își modeleze corpul și să aibă parte de o condiție fizică de invidiat, aerobicul este o alegere optimă. O oră de gimnastică aerobică poate însemna mai puțin cu 600-1.500 de grame, lăsând la o parte starea de bine pe care ți-o creează. Sănătatea ta va fi cu siguranță mai bună pentru că sângele ți se oxigenează.

Mișcare, respirație, energie, tonus ridicat, mult entuziasm, voie bună și conectare, toate aceste stări le poți experimenta la o ședință de aerobic.

Ilie Luciana

Numele meu este Ilie Luciana. Dintotdeauna am fost pasionată de sport ,dans și muzică. Fire energică și ambițioasă cred cu tărie că puterea de a ne schimba se găsește în fiecare dintre noi. Atât sănătatea fizică și mentală cât și o formă fizică excelentă pot fi obținute doar prin menținerea unui echilibru între o dietă sănătoasă,un antrenament eficient și o gândire pozitivă.În timpul antrenamentelor de grup îmi place să creez o atmosferă destinsă, plină de energie pozitivă, stimulându-i astfel pe cursanți să se detașeze de toate problemele cotidiene și să se concentreze pe obiective. Rezultatele oamenilor cu care lucrez sunt satisfacția mea personală.

VREAU SA VIN !