Aerobic

Vrei să găsești metoda ideală prin care să te distrezi, să te conectezi cu ceilalți și să arzi calorii?
Este foarte simplu, aerobicul vine în sprijinul nevoilor tale deoarece este o metodă eficientă de a dobândi o sănătate perfectă, a combate stresul și prelungirea vieții.

Gimnastica aerobică reprezintă un complex de mișcări și exerciții care antrenează toate grupele musculare. Poate fi practicată de către persoanele de toate vârstele, pentru că exercițiile au o dificultate medie.

Aerobicul poate avea efecte vizibile, dacă este corect executat, asupra persoanelor care își doresc să slăbească.

Cuvântul aerobic prin defintie înseamnă ,,cu oxigen”, adică un tip de mișcare care solicită foarte mult respirația și dozarea acesteia. Pentru ca rezutatele să fie vizibile și să simți că mișcările au fost corect executate, ai nevoie de ședințe de minimum 45 de minute, de cel puțin 3 ori pe săptămână. Bineînțeles, dacă îți dorești să elimini multe kg. Într-un timp mai scurt, vei avea nevoie de vizite mai frecvente la sală și de antrenamente personalizate alături de un instructor de fitness.

Pentru cei ce își doresc să își modeleze corpul și să aibă parte de o condiție fizică de invidiat, aerobicul este o alegere optimă. O oră de gimnastică aerobică poate însemna mai puțin cu 600-1.500 de grame, lăsând la o parte starea de bine pe care ți-o creează. Sănătatea ta va fi cu siguranță mai bună pentru că sângele ți se oxigenează.

Mișcare, respirație, energie, tonus ridicat, mult entuziasm, voie bună și conectare, toate aceste stări le poți experimenta la o ședință de aerobic.

Laura Mihalache

Laura Mihalache , este numele meu și activez în cadrul clubului și echipei EliteGym Galați.

Am început sportul la o vârstă fragedă, 3 ani, din joacă și din pasiunea surorii mele. La 5 ani am câștigat prima competiție la Focșani ”mica gimnasta”. La vârsta de 9 ani am fost convocată la lotul de junioare de la Onești, am practicat gimnastică artistică timp de 14 ani. Sunt campioană națională și internațională cu echipă cât și individual. Iubesc acest sport și oricând, dacă m-aș putea întoarce în timp, aș face exact același lucru, cu toată inima.

Practic sportul din plăcere, dar și din obișnuință. Sunt o persoană deschisă, veselă, responsabilă, ambițioasă și ceea ce am învățat în sportul de performanță, să fiu fairplay. Să știu să pierd cu zâmbetul pe buze, să mă bucur de succesul colegilor sau concurenților, și să rămân motivată, să mă antrenez, să mă autodepășesc, să progresez.

Încerc să fiu un exemplu, atât în sala de antrenament la clasele pe care le predau, cât și în viața de zi cu zi. Promovez sportul, și îl recomand tuturor, indiferent de vârstă. la momentul actual sunt diverse discipline la care pot participa și persoane de 55, 60, 65 de ani. Fie că e în aer liber sau în sălile de fitness, atât pentru sănătatea fizică cât și cea psihică. Recomand părinților să îndrume copii către un sport, și dacă ajung să-l facă de performanță, cu atât mai bine, pentru dezvoltarea lor fizică, pentru educarea lor.

În prezent fac ceea ce mă reprezintă. Programul îmi este destul de încărcat, însă știu cât de greu mi-a fost să ajung aici azi, așa că mă încarc mereu cu energie pozitivă pentru a duce toate proiectele la bun sfârșit. împărtășesc experiența mea de sportivă de performanță, și arăt că lucrurile bune vin celor ce muncesc mult și își doresc din tot sufletul.

Amira Raieh

Bună! Numele meu este Raieh Amira, sunt instructor de Fitness, Aerobic și Personal Trainer.

De mică am fost pasionată de sport și tot ce înseamnă mișcare, considerând ca trebuie sa facă parte din viața fiecăruia indiferent de vârstă.

Pasiunea mea pentru sport m-a determinat sa fac din aceasta o meserie, de aceea pentru a ma specializa pe acest domeniu am participat la mai multe cursuri ale școlilor renumite din România.

Pentru a fi un profesor bun in fața clienților trebuie sa fii atent la detalii, sa te adaptezi la nevoile lui, să-i dai motivație și să-i schimbi percepția in mod pozitiv asupra efortului fizic.

Știu ca am deprins aceste calități așa ca te aștept sa îți dau suportul și energia de care ai nevoie pentru a arată și a te simți mult mai bine.

VREAU SA VIN !