Bag Boxing Galati

Vino să testezi una dintre cele mai eficiente și distractive antrenamente cardio!

Bag boxingul este un stil de freestyle combat, în care lovești cu pumnii și picioarele într-un sac de box de 1,80 m, pe ritmuri antrenante de muzică electro, hip-hop sau rap. Bag Boxingul este un sport care solicită mai multe grupe musculare în același timp, și poate fi practicat cu ușurință și de către femei.

Pentru că are multe avantaje!

Bag Boxing-ul este un sport care solicită mai multe grupe musculare în același timp Pe lângă faptul că acest lucru este extrem de benefic pentru corp, îți eficientizează foarte mult și lucrul la sală. Practic, într-un timp mai scurt, lucrezi mai multe grupe de mușchi.

Starea pe care ți-o dă bag boxingul în timp ce te antrenezi este incredibilă. Lucrezi pe muzică foarte alertă și nu mai ai timp să te gândești la nimic! Orice lucru care te macină sau orice gând care te-a chinuit de-a lungul zilei dispare instant.

În timpul unui antrenament de Bag Box ai posibilitatea să pierzi în jurul a 700 de calorii! Este un antrenament solicitant, ai nevoie de odihnă înainte pentru a putea face față. Secretul stă în dozarea efortului, trebuie să începi treptat, să combini exercițiile simple cu cele mai dificile, și te poți bucura cu siguranța de o astfel de oră.

Este important să începi! Sportul, distracția și muzica la volum maxim sunt asigurate de EliteGym!

Mircea Moraru

Sunt Mircea Moraru. Îmi place să motivez oamenii să facă sport, să evolueze, să își forțeze limitele, să înțeleagă că sportul înseamnă sănătate și frumusețe, mai ales că oamenii frumoși sunt mai fericiți. Sunt Master Trainer la EliteGym Galați și petrec 12 ore în sală zilnic. În fiecare zi mă antrenez și antrenez. Creez programe personalizate pentru fiecare client. Susțin ore de Tae Bo, BagBox și Spinning în fiecare zi, cu plăcere maximă.

Am absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport(Profilul Kinetoterapie) și am practicat karate kyokushin, patinaj viteză și fotbal. Fac sport dintotdeauna. Cu pasiunea,
perseverență și bucuria pe care orice sportiv le cunoaște foarte bine.

Pe scurt…sportul este viața mea.

VREAU SA VIN !