Pump

Descoperă o disciplină antrenantă! Cu ajutorul unor mici greutăți slăbești și îți tonifici corpul, iar distracția este garantată. Clasele de FIT Pump sunt distractive, îți dau energie și vei obține o fornă a corpului suplă și demnă de invidiat!

FIT Pump-ul este o clasă de cardio și forță în care vei folosi tot felul de greutăți libere, gantere, haltere și mingi, pentru a realiza antrenamentul de rezistență, toate exercițiile desfășurându-se pe ritmuri de muzică adecvată.

FIT Pump-ul poate fi considerat cel mai complet program de fitness de la ora actuală. Tot ceea ce trebuie să faci la clasa de FIT Pump este să alegi greutățile potrivite condiției tale fizice și să te pregătești pentru un program exploziv!

Este simplu! Cu ajutorul aceste discipline, nu rămâne nicio grupă musculară nelucrată.
Clasele de FIT Pump sunt clase fun, dar și foarte riguroase, îți cresc nivelul pulsului și îți lucrează toate părțile corpului, arzând în acest timp și multe calorii. Corpul tău se va tonifia, vei dezvolta mușchi feminini și vei pierde din țesutul adipos, vei obține o formă a corpului suplă și demnă de invidiat.
Dacă antrenamentul este executat la intensitate maximă și încerci să îți depășești limitele, vei arde în jur de 600 de calorii.

Nu este greu, îți trebuie puțină voința. Se începe cu o încălzire cu greutăți mici pentru a te pregăti pentru antrenamentul intens ce va urma. Apoi fiecare grupă musculară este pusă în mișcare: piept, spate, umeri sau mușchii abdominali. Tempo-ul muzicii se schimbă cu fiecare grupă musculară solicitată astfel încât să simți motivația pe tot parcursul antrenamentului. Recuperarea de după clasă cu greutăți îți va accelera metabolismul, prin urmare rata de ardere a caloriilor va crește, fiind activată și după încheierea antrenamentului.

George Burlui

Mă numesc Burlui George Catalin. De la vârsta de 8 ani am început să practic Judo în orașul Galați. Până în prezent am obținut multiple rezultate naționale cât și internaționale. Sunt o persoană veselă, sociabilă dar și ambițioasă în același timp. Tot timpul mi-a plăcut ca lucrul imposibil sa îl fac sa devină posibil, iar acest lucru m-a ajutat sa mă autodepășesc in viața de zi cu zi. Sunt autodidact, învăț din greșeli, și cred că mă caracterizează perseverența. Imi plac provocările, le întâmpin cu optimism, iar fiecare lucru nou, devine o experiență unică. Iubesc foarte mult copiii și îmi place să le observ evoluția în de-aproape. De aceea, încurajez toți părinții să îndrume copiii spre practicarea unui spor, pentru încrederea pe care o capătă în ei, dișciplina și auto-depășirea. Îmi place să predau Judo copiilor pentru că este un sport ce îi ajută să se dezvolte armonios, să capete respect pentru ceilalți si să devină foarte disciplinați. De asemenea, îmi place să-mi petrec majoritatea timpului în sala de Fitness pentru a fi alături de oameni, a-i îndruma și a le da îmboldul spre reușită.

Te aștept la EliteGym, să descoperim împreună că în familie obținem cele mai frumoase rezultate!

VREAU SA VIN !