FIT Pump Braila

Descoperă cea mai antrenantă disciplină! Cu ajutorul unor mici greutăți slăbești și îți tonifici corpul, iar distracția este garantată. Clasele de FIT Pump sunt distractive, îți dau energie și vei obține o fornă a corpului suplă și demnă de invidiat!

FIT Pump-ul este o clasă de cardio și forță în care vei folosi tot felul de greutăți libere, gantere, haltere și mingi, pentru a realiza antrenamentul de rezistență, toate exercițiile desfășurându-se pe ritmuri de muzică adecvată.

FIT Pump-ul poate fi considerat cel mai complet program de fitness de la ora actuală. Tot ceea ce trebuie să faci la clasa de FIT Pump este să alegi greutățile potrivite condiției tale fizice și să te pregătești pentru un program exploziv!

Este simplu! Cu ajutorul aceste discipline, nu rămâne nicio grupă musculară nelucrată.
Clasele de FIT Pump sunt clase fun, dar și foarte riguroase, îți cresc nivelul pulsului și îți lucrează toate părțile corpului, arzând în acest timp și multe calorii. Corpul tău se va tonifia, vei dezvolta mușchi feminini și vei pierde din țesutul adipos, vei obține o formă a corpului suplă și demnă de invidiat.
Dacă antrenamentul este executat la intensitate maximă și încerci să îți depășești limitele, vei arde în jur de 600 de calorii.

Nu este greu, îți trebuie puțină voința. Se începe cu o încălzire cu greutăți mici pentru a te pregăti pentru antrenamentul intens ce va urma. Apoi fiecare grupă musculară este pusă în mișcare: piept, spate, umeri sau mușchii abdominali. Tempo-ul muzicii se schimbă cu fiecare grupă musculară solicitată astfel încât să simți motivația pe tot parcursul antrenamentului. Recuperarea de după clasă cu greutăți îți va accelera metabolismul, prin urmare rata de ardere a caloriilor va crește, fiind activată și după încheierea antrenamentului.

Dudu Andrei

Salut, numele meu este Dudu Andrei și sunt antrenor personal la EliteGym Galați. Pasiunea pentru sport am moștenit-o de la tatăl meu care pe parcurs m-a îndrumat și pe mine să fac sport. Până să aleg unul le-am încercat aproape pe toate de la înot până la hochei.

Pe măsură ce am crescut pot spune că m-am îndrăgostit de fotbal, sport ce m-a ajutat să cresc, să mă dezvolt. Pot spune că sportul m-a disciplinat, m-a ajutat să fiu ceea ce sunt astăzi.

Cursul de antrenor personal l-am făcut la Fitness Scandinavia School, iar după ce am obținut certificarea am început să antrenez la EliteGym.

Pot spune că îmi place mult să lucrez cu oamenii, să îi ascult și să îi ajut să își îndeplinească până și cele mai îndrăznețe obiective. Pentru că în această meserie că să o numesc așa este foarte importantă evoluția, voi continua să mă perfecționez, să îmi îmbunătățesc atât calitățile de antrenor cât și abilitățile de comunicare și înțelegere.

Make your body a machine!

VREAU SA VIN !