Pump

Testează greutățile care îți tonifică în cel mai scurt corpul! Programul de antrenament este exploziv, dinamic, cu o muzică antrenantă. Îți trebuie puțină voință și rezultatele vor fi garantate.

FIT Pump-ul este o clasă de cardio și forță în care vei folosi tot felul de greutăți libere, gantere, haltere și mingi, pentru a realiza antrenamentul de rezistență, toate exercițiile desfășurându-se pe ritmuri de muzică adecvată.

FIT Pump-ul poate fi considerat cel mai complet program de fitness de la ora actuală. Tot ceea ce trebuie să faci la clasa de FIT Pump este să alegi greutățile potrivite condiției tale fizice și să te pregătești pentru un program exploziv!

Este simplu! Cu ajutorul aceste discipline, nu rămâne nicio grupă musculară nelucrată.
Clasele de FIT Pump sunt clase fun, dar și foarte riguroase, îți cresc nivelul pulsului și îți lucrează toate părțile corpului, arzând în acest timp și multe calorii. Corpul tău se va tonifia, vei dezvolta mușchi feminini și vei pierde din țesutul adipos, vei obține o formă a corpului suplă și demnă de invidiat.
Dacă antrenamentul este executat la intensitate maximă și încerci să îți depășești limitele, vei arde în jur de 600 de calorii.

Nu este greu, îți trebuie puțină voința. Se începe cu o încălzire cu greutăți mici pentru a te pregăti pentru antrenamentul intens ce va urma. Apoi fiecare grupă musculară este pusă în mișcare: piept, spate, umeri sau mușchii abdominali. Tempo-ul muzicii se schimbă cu fiecare grupă musculară solicitată astfel încât să simți motivația pe tot parcursul antrenamentului. Recuperarea de după clasă cu greutăți îți va accelera metabolismul, prin urmare rata de ardere a caloriilor va crește, fiind activată și după încheierea antrenamentului.

Bogdan Sibinovici

Hai la Spinning! Vino să pedalezi cu mine! Îți plăcea să te plimbi cu bicicleta când erai copil? Experimentează aceeași bucurie pe care o simțeai atunci și bucură-te de beneficiile pe care le are această disciplină asupra organismului tău! Haine confortabile de antrenament, o sticlă de apă și un simț al aventurii sunt tot ce ai nevoie pentru a începe.

VREAU SA VIN !