Fitness

Care sunt beneficiile Fitness-ului?

Iti sporește voința. Atunci când faci sport crește numărul endorfinelor iar starea de spirit va fi una prefecta. Cei care au un stil de viață mai puțin sănătos, care fumează sau consumă alcool vor scăpa treptat de aceste obiceiuri care le afectează sănătatea.

A face fitness, aerobic și stretching în cadrul unui program personalizat constituie beneficii atât pentru piele cât și pentru întreg organismul. Cel mai frecvent, efectuarea exercițiilor fizice creează imaginea de pierdere în greutate, întărire a musculaturii și de sculptare a musculaturii coapselor. În prezent, medicii specialiști au demonstrat ce alte parte a corpului beneficiază de pe urmă exercițiilor fizice regulate, și anume pielea.

În ceea ce privește aspectul estetic al pielii, exercițiile fizice în cadrul unui program personalizat de fitness ne ajută la îndepărtarea celulitei – aspect de coajă de portocală întâlnit frecvent pe coapse, fese și partea superioară a membrelor.

Fitnessul este deosebit de util în procesul slăbirii, în timpul mișcării unele din țesuturile noastre sunt mai intens irigate, astfel organismul se detoxifică ușor, caloriile sunt consumate de mușchi, iar noi reușim să slăbim sănătos și să avem un tonus bun.

Sportul moderat ajută inima să își mențină sănătatea, stimulează sistemul cardiovascular și protejează împotriva infarctelor și a accidentelor cerebrale.

Pe langă faptul că te antrenezi, poți să petreci timpul alături de cineva pe gustul tău. Dacă ai un program incărcat, acesta este modul excelent de a te pune la curent cu ce fac prietenii tăi în timp ce te ocupi de corpul tău.

Te-am convins? Te alături familiei EliteGym?

VREAU SA VIN !