Hatha Yoga

Hatha Yoga – stiința stării de bine!

Hatha Yoga, o stiință antică dar perfectă care sta la baza evoluției umanitatii. Această evoluție include toate aspectele ființei umane, de la sănătatea fizică pană la realizarea sinelui.

Nu o poți prezenta succint. Reprezintă sisteme de posturi/ asane si succesiuni de asane, care aliniaza structura corpului, deschizănd canale energetice, focusăndu-se in special pe cel principal, de-a lungul coloanei.

Studiile demonstrează ca practica regulată aduce beneficii atăt fizice căt si psihice.

Eliminarea durerile de spate, indepartarea oboselii, dispariția starilor de anxietate, controlul energiilor sexuale, a circulației sanguine, o intarire a sitemului imunitar, o imbunatatire enerala a sanătații, o relaxare a mintii precum și o detensionare a intregului corp, sunt doar cateva dintre aceste beneficii.

Da! Ai auzit bine! Despre tine este vorba!
Clasa de Yoga este locul in care te vei regăsi, iti vei gasi echilibrul!

Odată ce începi practicarea acestei discipline, ai toate șansele să te îndrăgostești de ea și să devină un stil de viață.

Clasa de Hatha Yoga are ca si scop principal, liniștirea minții, conștientizarea și atingerea unei stări de liniște și pace, asemănătoare cele dinainte de meditație. La Hatha Yoga înveți cum să nu mai separi viața spirituală de cea cotidiană. Vei descoperi cum divinul poate fi autentic și practicat în fiecare clipă.
Dacă ești prezent pe salteaua de yoga, cu siguranță ești prezent și în viața ta. De aceea, Hatha Yoga se bazează foarte mult și pe efort, forță și străduință. Se începe cu un efort susținut (realizarea asanelor) iar apoi se trece la meditație și tehnici de respirație.
Hatha Yoga este supranumită și ,,calea efortului”, ceea ce aduce la cunoștință participanților că munca spirituală necesitp la fel de multă daruire și efort ca și munca fizică și că nu ar trebui să fim descurajați de acest lucru.
Cu ajutorul Hatha Yoga vei pune accent pe echilibrarea energiilor, meditație și controlul minții!

Crina Flutur

”Yoga nu te va ajuta sa devii mareț. Yoga te va ajuta să devii tu.” ~ Yogi Bhajan

Iubesc viata, iubesc binele, iubesc sa fac bine in jurul meu si am ales sa imi dedic viața practicii si invătăturii Hatha Yoga, pe care o voi impartași vouă, la clasele mele!

VREAU SA VIN !