Judo Galati

Cursuri de Judo pentru copii la EliteGym dezvoltă toate calitățile fizice și intelectuale ale unui copil. Pe langă faptul că te invată disciplina vieții, protejează integritatea corporală și sănătatea, neexistând riscuri de accidentare!‎ Perioada de inițiere în tehnică judo-ului poate începe de la vârsta de 5 ani!

Judo este mai mult decât un sport, este un stil de viață. Copiii pot învața rapid cum să se apere în fața agresiunilor de la școală. Acest sport poate fi practicat atât de băieți, cât și de fete de toate vârstele, cât și pentru persoanele cu dizabilități, care vor deveni mult mai încrezătoare în forțele proprii. Judo se predă treptat, iar fiecare progres este recompensat. Spațiul în care se practică disciplină este unul controlat, iar atmosfera generală este una de prietenie și respect. Se întâmplă foarte rar că un judoka să nu își accepte înfrângerea cu demnitate.

Cursurile de Judo cresc mobilitatea corpului, dezvoltă îndemânarea copilului, măresc abilitățile corpului, dezvoltă încrederea în propriile forțe, iar micuțul va deveni cu sigurantă mai sănătos și mai disciplinat.

Judo este un sport care oferă o educație excelentă copiilor, nefiind deloc costisitor. De asemenea, Judo este și un sport foarte solicitant, consumând un număr mare de calorii. Toți mușchii corpului se vor dezvolta armonios, iar forța și îndemânarea copiilor vor crește.

George Burlui

Mă numesc Burlui George Catalin. De la vârsta de 8 ani am început să practic Judo în orașul Galați. Până în prezent am obținut multiple rezultate naționale cât și internaționale. Sunt o persoană veselă, sociabilă dar și ambițioasă în același timp. Tot timpul mi-a plăcut ca lucrul imposibil sa îl fac sa devină posibil, iar acest lucru m-a ajutat sa mă autodepășesc in viața de zi cu zi. Sunt autodidact, învăț din greșeli, și cred că mă caracterizează perseverența. Imi plac provocările, le întâmpin cu optimism, iar fiecare lucru nou, devine o experiență unică. Iubesc foarte mult copiii și îmi place să le observ evoluția în de-aproape. De aceea, încurajez toți părinții să îndrume copiii spre practicarea unui spor, pentru încrederea pe care o capătă în ei, dișciplina și auto-depășirea. Îmi place să predau Judo copiilor pentru că este un sport ce îi ajută să se dezvolte armonios, să capete respect pentru ceilalți si să devină foarte disciplinați. De asemenea, îmi place să-mi petrec majoritatea timpului în sala de Fitness pentru a fi alături de oameni, a-i îndruma și a le da îmboldul spre reușită.

Te aștept la EliteGym, să descoperim împreună că în familie obținem cele mai frumoase rezultate!

VREAU SA VIN !