Kangoo Jumps Galati

Atunci când ai nevoie de o porție bună de distracție, o găsești la clasa de Kangoo Jumps. Aici, singura regulă e că toată lumea trebuie să termine ora cu un zâmbet larg de satisfacție. Vino și tu să testezi ghetele care te ajută să dobândești formele la care ai visat de mult timp.

Hai și tu la Kangoo Jumps! Vino să faci sărituri de fericire!

Kangoo Jumps este numele dat unor perechi de ghete prevăzute cu arcuri și benzi de întindere. Arată exact ca niște role, numai că în loc de roți există, aplicate pe fiecare gheată în parte, arcuri eliptice. Denumirea nu este dată unei tehnici anume – fiindcă nu presupune exerciții specifice – ci le îmbină pe cele deja existente: de aerobic, tae bo și jogging. Singura deosebire este modul în care sunt executate vechile exerciții.

Sistemul autentic al arcurilor eliptice (IPS- Impact Protection System) se presează la fiecare pas făcut, acest lucru facilitează impactul cu solul Rezultatul este o săritură interesantă care protejează articulațiile și oferă o senzație de putere și lipsă de greutate, care ar putea fi comparată cu mersul în aer. La Kangoo Jumps există o singură regulă: toată lumea se distrează! Ai nevoie doar de o pereche de șosete lungi și groase, prosop și o sticlă cu apa.

Kangoo Jumps au avantajul de a diminua leziunile articulațiilor (gleznei, soldurilor și coloanei), prin atenuarea cu 80% a impactului corpului cu solul. Inițial procedura era folosită în gimnastică de recuperare de către sportivi și pacienții accidentați. Caloriile consumate și tonusul muscular vizibil îmbunătățit au transformat Kangoo Jumps într-un nou sport de întreținere. Că să nu te plictisești de aceleași exerciții, cel mai bine este să alternezi metodele de antrenament. Ceva nou poate să-ți realimenteze pofta pentru mișcare și să contribuie la starea de bine fizică și psihică.

Mirela Sibinovici

Eu iubesc mișcarea de orice tip, orice disciplină. Toate sunt facute pentru a ne completa și elibera de lucrurile negative din viața noastră.
Dictonul ,,corpul – tempul meu ” ar trebui sa fie în mintea fiecăruia dintre noi!
Trebuie să învățăm să ne iubim și mai departe să iubim pe cei din jurul nostru.
Asa că, drag prieten, te aștept la EliteGym Winmarkt Modern, etajele 3 si 4, unde am creat o facilitate fitness care să corespundă cerințelor tale.

VREAU SA VIN !