Pilates Braila

Vrei să te relaxezi după o zi solicitantă? Simți că energi ta e pe sfârșite și ai nevoie de timp pentru tine?
Clasa de Pilates te va ajuta să atingi echilibrul de care ai nevoie, să dobândești energie și să elimini stresul pe care îl acumulezi zilnic.

Tehnica Pilates este de fapt un sistem de exerciții fizice, dezvoltat de Joseph Hubertus Pilates, cine a avut convingerea că trebuie să folosești mintea pentru a controla musculatura în timpul mișcării.

La clasa de Pilates ne concentrăm pe mișcări blânde, fluide, destul de simple ca dificultate, dar eficiente, împreună cu tehnici de respirație și diferite forme de concentrare și utilizare a atenției.

De asemenea, clasa de Pilates pune foarte mult accentul pe o respirație corectă, executarea lentă și controlată a mișcărilor, conștientizarea propriilor gânduri și emoții.

Dacă ai dureri de spate, trebuie să încerci o clasă de Pilates pentru protejarea coloanei vertebrale, și prevenirea durerilor de spate. Exercițiile Pillates urmăresc să redea corpului echilibrul său natural, prin mișcări specifice și controlate și nu presupun repetarea mecanică a acestora.

Dacă vei practica regulat Pilates, vei putea îmbunătăți capacitatea de funcționare a plămânilor și circulația sângelui. Vei câștiga o flexibilitate de invidiat, iar oasele tale în timp îți vor mulțumi pentru exercițiile pe care le-ai practicat.

La nivel mental, vei simți cum stresul pe care l-ai acumulat în timpul zilei este mult mai redus, vei căpăta un sentiment general de bine și abilități mentale deosebite.

Pilates și diferitele abordări de predare care îl însoțesc nu sunt doar un remediu rapid pentru un spate cu probleme, ci un angajament pe termen lung pentru a îmbunătății ținuta, sănătatea și calitatea vieții.

Amira Raieh

Bună! Numele meu este Raieh Amira, sunt instructor de Fitness, Aerobic și Personal Trainer.

De mică am fost pasionată de sport și tot ce înseamnă mișcare, considerând ca trebuie sa facă parte din viața fiecăruia indiferent de vârstă.

Pasiunea mea pentru sport m-a determinat sa fac din aceasta o meserie, de aceea pentru a ma specializa pe acest domeniu am participat la mai multe cursuri ale școlilor renumite din România.

Pentru a fi un profesor bun in fața clienților trebuie sa fii atent la detalii, sa te adaptezi la nevoile lui, să-i dai motivație și să-i schimbi percepția in mod pozitiv asupra efortului fizic.

Știu ca am deprins aceste calități așa ca te aștept sa îți dau suportul și energia de care ai nevoie pentru a arată și a te simți mult mai bine.

VREAU SA VIN !