Pilates

Vrei să te relaxezi după o zi solicitantă? Simți că energi ta e pe sfârșite și ai nevoie de timp pentru tine?
Clasa de Pilates te va ajuta să atingi echilibrul de care ai nevoie, să dobândești energie și să elimini stresul pe care îl acumulezi zilnic.

Tehnica Pilates este de fapt un sistem de exerciții fizice, dezvoltat de Joseph Hubertus Pilates, cine a avut convingerea că trebuie să folosești mintea pentru a controla musculatura în timpul mișcării.

La clasa de Pilates ne concentrăm pe mișcări blânde, fluide, destul de simple ca dificultate, dar eficiente, împreună cu tehnici de respirație și diferite forme de concentrare și utilizare a atenției.

De asemenea, clasa de Pilates pune foarte mult accentul pe o respirație corectă, executarea lentă și controlată a mișcărilor, conștientizarea propriilor gânduri și emoții.

Dacă ai dureri de spate, trebuie să încerci o clasă de Pilates pentru protejarea coloanei vertebrale, și prevenirea durerilor de spate. Exercițiile Pillates urmăresc să redea corpului echilibrul său natural, prin mișcări specifice și controlate și nu presupun repetarea mecanică a acestora.

Dacă vei practica regulat Pilates, vei putea îmbunătăți capacitatea de funcționare a plămânilor și circulația sângelui. Vei câștiga o flexibilitate de invidiat, iar oasele tale în timp îți vor mulțumi pentru exercițiile pe care le-ai practicat.

La nivel mental, vei simți cum stresul pe care l-ai acumulat în timpul zilei este mult mai redus, vei căpăta un sentiment general de bine și abilități mentale deosebite.

Pilates și diferitele abordări de predare care îl însoțesc nu sunt doar un remediu rapid pentru un spate cu probleme, ci un angajament pe termen lung pentru a îmbunătății ținuta, sănătatea și calitatea vieții.

Mirela Sibinovici

Eu iubesc mișcarea de orice tip, orice disciplină. Toate sunt facute pentru a ne completa și elibera de lucrurile negative din viața noastră.
Dictonul ,,corpul – tempul meu ” ar trebui sa fie în mintea fiecăruia dintre noi!
Trebuie să învățăm să ne iubim și mai departe să iubim pe cei din jurul nostru.
Asa că, drag prieten, te aștept la EliteGym Winmarkt Modern, etajele 3 si 4, unde am creat o facilitate fitness care să corespundă cerințelor tale.

VREAU SA VIN !