Spinning

Îți plăcea să te plimbi cu bicicleta când erai copil? Experimentează aceeași bucurie pe care o simțeai atunci și bucură-te de beneficiile pe care le are această disciplină asupra organismului tău! Haine confortabile de antrenament, o sticlă de apă și un simț al aventurii sunt tot ce ai nevoie pentru a începe.

Spinning-ul este o activitate aerobica care se poate practica in grup sau singur, cu ajutorul unei biciclete statice, studiata in prealabil de un instructor de sport. Haine confortabile de antrenament, o sticlă de apă și un simț al aventurii sunt tot ce ai nevoie pentru a începe.

În primul rând te ajută să slăbești și să îți redefinești formele! Este un antrenament care îți garantează un consum ridicat de calorii, circa 540 calorii pe oră. De asemenea, te ajută să elimini toxinele din organism, fiind un antrenament extrem de eficient. Vei transpira cu adevărat mult, ceea ce favorizează eliminarea toxinelor. Ține langă tine sticla cu apă, pentru că e fundamental sa te hidratezi atât în timpul, cât și după antrenament. Nu există mișcări complicate.

Sigur că da! Dacă iubești pedalatul, o poți face acum fără să mai întâmpini obstacole. Deoarece clasele se desfășoară în interior, nu trebuie să vă faceți griji despre lucruri, cum ar fi condițiile de trafic, alergii și de vreme. Lucrezi într-un mediu controlat, care nu este nici prea cald, nici prea rece, astfel încât să puteți lucra toată ziua, în fiecare zi.

Ia-ți prosopul, sticla de apă și echipament corespunzător și alătură-te clasei de Spinning!

VREAU SA VIN !