Tae-Bo Galati

Probabil ai auzit de TaeBo, dar nu stii exact cum se practica si cum te ajuta acest tip de sport.
La fiecare sedinta de TaeBo se duce o lupta cu un ,,adversar” fictiv-sacul de box, o lupta ce te ajuta sa arzi foarte repede caloriile. Este disciplina la care rezultatele apar destul de repede, chiar din primele saptamani.

Tae-Bo se axeaza in special pe ideea de mentinere a tonusului muscular si a greutatii, mai degraba decat pe cea de lupta sau autoaparare. La Tae Bo vei avea parte de o ora prin care te eliberezi de stres, vei arde grasimea si vei obtine un tonus muscular mai bun.

Vei gasi insa in acest program de fitness elemente care iti vor aminti de loviturile rapide ale practicantilor de arte martialeşi iti vei lucra bratele prin miscari specifice boxului, vei executa fandari si exercitii de stratetching similare celor practicate in cadrul sesiunilor de aerobic si vei “dansa” pe ritmul muzicii antrenante.

Pe langa lovituri, vei avea nevoie si de gantere de un kg, cu ajutorul carora vei lucra bicepsii, tricepsii si deltoizii pentru a te aduce in cea mai buna forma intr-un timp scurt.

Clasa de Tae Bo poate fi accesibila tuturor, exercitiile sunt adaptate atat pentru cei ce vin foarte des la aceasta clasa, cat si pentru cei care sunt la primele antrenamente, asa ca oricine se poate inrola in ,,armata” Tae Bo.

Nu conteaza ce varsta ai sau daca nu ai mai practicat sport pana acum, aceasta clasa este accesibila tuturor, atat timp cat esti determinat sa arzi caloriile si sa dai tot ce e mai bun din tine.

Asa ca, inarmeaza-te cu incredere, entuziasm si multa terminare, si alatura-te clasei de Tae Bo.

Mircea Moraru

Sunt Mircea Moraru. Îmi place să motivez oamenii să facă sport, să evolueze, să își forțeze limitele, să înțeleagă că sportul înseamnă sănătate și frumusețe, mai ales că oamenii frumoși sunt mai fericiți. Sunt Master Trainer la EliteGym Galați și petrec 12 ore în sală zilnic. În fiecare zi mă antrenez și antrenez. Creez programe personalizate pentru fiecare client. Susțin ore de Tae Bo, BagBox și Spinning în fiecare zi, cu plăcere maximă.

Am absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport(Profilul Kinetoterapie) și am practicat karate kyokushin, patinaj viteză și fotbal. Fac sport dintotdeauna. Cu pasiunea,
perseverență și bucuria pe care orice sportiv le cunoaște foarte bine.

Pe scurt…sportul este viața mea.

VREAU SA VIN !