Zumba Braila

Testează și tu programul de fitness inspirat din dansurile latino! O combinație de energie și muzică ritmată, care îți asigură instant buna dispoziție.

Este un antrenament foarte eficient, antrenant,inspirat după muzica latino,mișcări unice de dans care facilitează învățarea rapidă și asigură bună dispoziție. Zumba folosește o fuziune de dansuri latino și internaționale (de la cumbia columbiană la merengue, salsa și calypso, hip hop și reggaeton) creând astfel un antrenament eficient, dinamic și captivant.

În primul rând la Zumba percepția asupra efortului pe care îl depui este destul de redusă, deoarece fiecare oră de Zumba ți se va părea o distracție în club. Cu toate acestea, beneficiile sunt diverse și rezultatele nu întârzie să apară. În cadrul unei ore de dans, conceput ca un mix de aerobic și fitness, cu mișcări în ritmuri rapide care tonifică și sculptează corpul, vei arde peste 800 de calorii.

De la o mică sală din Columbia și până la milioane de fani în întreaga lume, Zumba nu este doar fitness ci este o adevărată revoluție! Ritmul hipnotizant te va transporta din sală noastră de dans direct în mijlocul carnavalurilor din America de Sud. Muzica este amuzantă, vibrantă și dă dependență totală. Muzică îți stimulează simțurile, în timp ce mișcările dinamice și sexy te ajută să obții fizicul perfect. Vei folosi chiar și mușchii pe care nu știai că îi ai, și vei arde mai multe calorii decât îți poți imagina.

Timpul pentru Zumba a venit! Eliberează energia latino!

Zumba înseamnă FUN… este tipul de exercițiu pe câte ți-ai dori să-l faci zilnic și te vei simți bine făcându-l!

Este diferit. Probabil că nu ți-ai putut imagina că pe acest tip de muzică ai putea să faci exerciții de fitness.

Este foarte eficient. Nu este doar aerobic. Este mai mult de atât, este amuzant și distractiv și te ajută să reziști în program până vei reuși să obții rezultatele dorite..

Ilie Luciana

Numele meu este Ilie Luciana. Dintotdeauna am fost pasionată de sport ,dans și muzică. Fire energică și ambițioasă cred cu tărie că puterea de a ne schimba se găsește în fiecare dintre noi. Atât sănătatea fizică și mentală cât și o formă fizică excelentă pot fi obținute doar prin menținerea unui echilibru între o dietă sănătoasă,un antrenament eficient și o gândire pozitivă.În timpul antrenamentelor de grup îmi place să creez o atmosferă destinsă, plină de energie pozitivă, stimulându-i astfel pe cursanți să se detașeze de toate problemele cotidiene și să se concentreze pe obiective. Rezultatele oamenilor cu care lucrez sunt satisfacția mea personală.

ORAR

VREAU SA VIN !