Zumba

Simte energia, debordanța și distracția orelor de Zumba! Antrenamentele sunt atat de energice și plăcute, încât nu vei simți că depui atât de mult efort!

Este un antrenament foarte eficient, antrenant,inspirat după muzica latino,mișcări unice de dans care facilitează învățarea rapidă și asigură bună dispoziție. Zumba folosește o fuziune de dansuri latino și internaționale (de la cumbia columbiană la merengue, salsa și calypso, hip hop și reggaeton) creând astfel un antrenament eficient, dinamic și captivant.

În primul rând la Zumba percepția asupra efortului pe care îl depui este destul de redusă, deoarece fiecare oră de Zumba ți se va părea o distracție în club. Cu toate acestea, beneficiile sunt diverse și rezultatele nu întârzie să apară. În cadrul unei ore de dans, conceput ca un mix de aerobic și fitness, cu mișcări în ritmuri rapide care tonifică și sculptează corpul, vei arde peste 800 de calorii.

De la o mică sală din Columbia și până la milioane de fani în întreaga lume, Zumba nu este doar fitness ci este o adevărată revoluție! Ritmul hipnotizant te va transporta din sală noastră de dans direct în mijlocul carnavalurilor din America de Sud. Muzica este amuzantă, vibrantă și dă dependență totală. Muzică îți stimulează simțurile, în timp ce mișcările dinamice și sexy te ajută să obții fizicul perfect. Vei folosi chiar și mușchii pe care nu știai că îi ai, și vei arde mai multe calorii decât îți poți imagina.

Timpul pentru Zumba a venit! Eliberează energia latino!

Zumba înseamnă FUN… este tipul de exercițiu pe câte ți-ai dori să-l faci zilnic și te vei simți bine făcându-l!

Este diferit. Probabil că nu ți-ai putut imagina că pe acest tip de muzică ai putea să faci exerciții de fitness.

Este foarte eficient. Nu este doar aerobic. Este mai mult de atât, este amuzant și distractiv și te ajută să reziști în program până vei reuși să obții rezultatele dorite..

Mirela Sibinovici

Eu iubesc mișcarea de orice tip, orice disciplină. Toate sunt facute pentru a ne completa și elibera de lucrurile negative din viața noastră.
Dictonul ,,corpul – tempul meu ” ar trebui sa fie în mintea fiecăruia dintre noi!
Trebuie să învățăm să ne iubim și mai departe să iubim pe cei din jurul nostru.
Asa că, drag prieten, te aștept la EliteGym Winmarkt Modern, etajele 3 si 4, unde am creat o facilitate fitness care să corespundă cerințelor tale.

VREAU SA VIN !