Drinking your coffee fast is your cardio?

Proaspăt măcinată, fierbinte, aromată, dulce, cu lapte sau fară. Este clar, o iubești!

Cafeaua este prietena ta din fiecare dimineață care îți dă energie și îți transformă ziua într-una mai bună. Este considerată un elixir de energie, ajută la atenuarea oboselii, de asemenea poate fi un bun stimulent pentru memorie și un ajutor pentru creșterea rezistenței fizice.

Cafea este băutura cea mai consumată la prima oră a dimineții și cea mai solicitată în orice local.

Licoarea atât de dorită de toți și benefică pentru organism, ajută la concentrare și memorare, îmbunătățește performanțele fizice și rezistența la efort și crește tonusul organismului. Cofeina nu este un stimulent doar pentru creier, ci şi pentru restul sistemelor metabolice. O ceaşcă de cafea te poate scăpa de o migrenă sau de o durere acută de cap. Medicii explică acest efect prin prisma cofeinei.

Pe 29 septembrie sărbătorim Ziua Internațională a Cafelei, a tuturor celor care își tranformă diminețile într-unele mai bune cu ajutorul licorii magice.

Știm că este greu să fii matinal și să rămâi conectat cu toate activitățile pe care le ai de făcut pe parcursul unei zile.

La EliteGym îi sărbătorim pe cei pentru care diminețile încep cu energie, cu motivație și cu optimismul la purtator. Iar pentru a veni la sală dis de dimineață, ai nevoie de o cafea, asta e clar!

Fii printre primii 30 de pasionați ai mișcării care vin pe 29 septembrie la EliteGym Galați sau Brăila, și primești automat un voucher la ZVON Cafe sau Fuel Coffee, ori o cană pentru cafea, oferite de Brăila Mall și Galați Shopping City.

Începe-ți ziua sau sfârșește-o cu o cafea la Zvon Cafe, sau prepară-ți băututa favorită într-o cană chic.

Pe 29 septembrie, merită să te trezești dimineață și să vii la sală! Demonstrează pasiunea pe care o ai pentru mișcare sau cafea, și vei fi recompensat!