EliteGym este despre familie!

Iți dorești mai mult ca oricând să îți petreci timpul alături de familie. Dar știm și cât de mult îți place să te antrenezi alături de familia EliteGym, să simți energia fiecarei clase sau să trăiești vibrația fiecărei ore de sănătate și fitness.

Dar ce ar fi dacă ți-ai lua familia și ai veni la sală?

Să vă petreceți timpul frumos, distrându-vă și profitând de momentele de familie petrecute la EliteGym.

Oricand la EliteGym Galați, Brăila ai parte de Family Fitness Pack cu 20% discount!

Ne-am gândit cât de importantă este petru tine familia și mai ales cei mici. Poate de multe ori erai nevoit să renunți la o ședință la fitness, pentru că nu aveau de cine să fie supravegheați micuții. Acum nu mai este nevoie de acest lucru, îi vei lua cu tine la sală și le vei împărtăși din pasiunea ta pentru mișcare. Vor deprinde un stil de viață sănătos și vor învăța cât de important este sportul în viața fiecăruia. Vei fi uimit de flexibilitatea micuților și de ușurința cu care se vor adapta mișcărilor. Sună captivant, nu?

EliteGym îți propune achiziționarea unui abonament de familie, Family Fitness Pack. Abonamentul presupune 20% discount pentru abonamentele la fitness ale părințior împreună cu cei mici.

Sportul alături de familie este fără dar și poate o sursă de voie bună și o metodă utilă de a le insufla micuților dorința de a fi mai amibțioși, determinați și le va stimula capacitățile cognitive. Integrarea sportului în stilul de viață a celor mici este la fel de importantă ca orice altă activitate pe care o realizezi în familie. Copilul tău va dobândi spiritul de echipă și, totodată mișcarea îl va ajuta să aibă o greutate ideală sau să lupte împotriva obezității.

Mai mult, la EliteGym ne dedicăm în permanență pentru ca tu să simți că ai trăit o întreagă experiență în materie de fitness și să ai parte de consiliere profesională. De aceea, dacă își dorești ca micuțul tău să participe la o altă clasă decât cea la care mergi tu, el va trebui supravegheat și îndrumat de către un antrenor certificat EliteGym.

Programul nostru este atât de diversificat în ceea ce privește gama de discipline sau fitness încât te poți antrena dimineața sau seara, în funcție de disponibilitatea ta.

Family Fitness Pack este un program special conceput nevoilor actuale ale părinților și micuților energici.

Vino la recepția EliteGym și fă-le un cadou special celor din familia ta!