EliteGym Running Challenge

Cum ar fi să faci sport, să elimini calorii și să câștigi premii în același timp?

În fiecare sâmbătă în jurul orei 9:00, la EliteGym ne stabilim un obiectiv de 5 km, parcurgem de fiecare dată trasee diferite, iar punctele de intâlnire rămân secrete până cu două zile înainte de cursă.

Ne-am propus ca sâmmbăta să ardem calorii într-un mod distractiv, alături de prieteni, cu zâmbete și socializare. Sâmbăta este despre oameni, despre o cursă de alergare care îți aduce numai beneficii și oricine este bine venit, fie că ești abonat la sală sau nu.
Încurajăm un mod de viață sănătos și dorim să oferim comunității ceea ce are nevoie: mișcare, stare de bine, metode socializare și activități alături de prieteni.

În ce constă cursa?

Primul pas este de a ne întâlni într-un punct al orașului și a parcurge 5 km. de alergare pe un traseu prestabilit, alături de doi traineri EliteGym. Antrenamentul constă într-o încălzire temeinică și pregătirea corpului pentru a parcurge un traseu de alergare, antrenmnetul propriu-zis, pe parcursul căruia poți întâlni diverse obstacole, o parte de recovery și cea mai frumoasă parte: socializare, schimb de impresii, experiențe, trucuri pentru o viață sănătoasă.

Ceea ce e cel mai frumos, este faptul că dacă participi la EliteGym Running Challenge poți câștiga premii. Ne dorim ca oricine să se alăture activităților pe care le realizăm, indiferent că urmează programe de antrenament la sală. Tot ce trebuie să faci pentru a intra în posesia premiilor este să participi de 5 ori la cursele organizate de EliteGym și câștigi automat un tricou de alergare, sau dacă participi de 10 ori, primești și un rucsac pentru a fi pregătit de distracție.

Vino și tu la EliteGym Running Challenge și descoperă benefeciile pe care le are un antrenament cardio asupra corpului tău. Alătură-te unui grup pus pe distracție și pe îndeplinirea unui obiectiv de 5 km. de alergare! Descoperă care e punctul de întâlnire și participă alături de trainerii noștri la o cursă care îți aduce starea de bine.