EliteGym și Matrix te provoacă să pierzi în greutate, câștigând premii!

Dacă până acum îți găseai greu motivația de a face mișcare, și mai mereu erai împins de la spate de instructor sau persoanele dragi, acum EliteGym și Matrix ți-au pregătit o provocare care trebuie să îți antreneze motivația.

Pe 20 aprilie, ora 10:00 începe cea mai tare provocare pregătită pentru tine!

Ce ai de făcut? Ei bine, trebuie să lucrezi constant pentru a pierde în greutate și a obține un corp pe care ți-l dorești de multă vreme. Vei simți adrenalina competiției, ritmul antrenamentului va crește, tu te vei bucura de scăderea în greutate și de un corp tonifiat, iar la final vei câștiga: un corp frumos definit, satisfacția participării la un concurs de mișcare și o stare de bine accentuată.

Pentru a câștiga o centură MyZone oferită de Matrix Fitness, însoțită de aplicație, pe care o poți folosi atât la clase cât și la Spinning trebuie să parcurgi o distanță de 2000 de m pe Rower-ul Matrix, să îți dovedești perseverența în executarea a 100m pe Matrix S-Force și parcurgerea a 300 de m pe S-Drive.
Provocarea este pentru tine, pentru rezistența ta și pentru a-ți dovedi că poți fi cea mai bună versiune a ta. Vei câștiga competiția dacă vei obține cel mai bun timp și vei executa corect toate probele.

Concursul se adresează atât fetelor, cât și băieților, cu posbilitatea de a câștiga două premii.

Inscrieri pe: https://forms.gle/y4UaGtBWW7TRF4uB7

Centura MyZone oferită de EliteGym în colaborare cu Matrix Fitness, este un sistem inovativ de măsurare a ritmului cardiac, ce utilizează tehnologia wireless și cloud pentru a monitoriza cu precizie activitatea fizică. Aceasta monitorizează ritmul cardiac, numărul de calorii și timpul de antrenament. Practic, efortul tău va fi susținut, vei putea observa în timp real rezultatele antrenamentelor tale și de vei bucura de satisfacția oricărui antrenament. Poți stoca datele în Cloud pentru a-ți observa evoluția și pentru a le arată și celorlalți performanțele antrenamentelor tale.

Vino și tu la EliteGym și regăsește-ți motivația de a face mișcare și a porni pe drumul către un stil de viață sănătos. Antrenează-te, bucură-te de sport și câștigă premiile oferite de EliteGym și Matrix Fitness în maratonul motivației!