Epilarea definitivă cu laser – Mit sau Realitate?

Epilarea definitivă cu laser la InterBeauty Galați

Pentru a fi pregătită în orice moment să porți tot ceea ce îți place, să mergi la plajă și la piscină, epilarea definitivă cu laser este soluția. Experții de la InterBeauty Clinic Galați îți vin în ajutor cu cele mai noi tehnologii în materie de epilare cu laser pentru a nu mai pierde timp prețios cu alte metode dureroase și de scurtă durată.

Ne-am gândit că ar fi ideal să îți vorbim despre acest tip de epilare și să descoperi care sunt avantajele pentru a alege clinica InterBeauty în efectuarea acestui procedeu.
În primul rând trebuie să știi faptul că este una dintre cele mai noi soluții de îndepărtare definitivă a părului nedorit din orice zonă a corpului. Epilarea definitiva este o soluție pe care și-o dorește orice persoană, care te va ajuta să scapi de problema odata pentru totdeauna, iar acest lucru constituie, în sine, un avantaj de neegalat.

Epilarea definitivă cu laser îi permite specialistului estetician posibilități de personalizare a modului de aplicare. Astfel, acesta poate face setari specifice pentru fiecare persoana în parte, adaptand laserul la anumite lungimi de undă pentru a ținti rădacina firului de păr in funcție de fototipul epidermei.  De asemenea, trebuie să știi faptul că această metodă de epilare este mai puțin dureroasă decât orice alt procedeu existent.  Atunci când apelezi la epilarea cu laser, ai o senzație asemănătoare cu cea provocată de un elastic cald care iți „ciupește” pielea.
Laserul permite folosirea unor pulsări scurte cu o energie înalta și o viteză ridicată, astfel încât energia sa fie controlată în fiecare moment și să se obțină cele mai bune rezultate. Rezultatele tratamentului sunt vizibile încă de la prima ședință, iar pielea devine mult mai fină și mai catifelată, ședințele putând fi realizate INDIFERENT de anotimp.
În funcție de zona pe care o dorești să scapi de părul nedorit, durata ședințelor pate varia de la minim 20-30 de minute pentru zonele cu întindere mică (axilă, mustață, pomeți), până la aproximativ 1 oră și jumătate sau chiar două ore pentru zonele cu suprafață mai mare ( gambe, coapse, piept, abdomen, brațe) întrucât numărul de impusluri alocat fiecărei zone variază în funcție de suprafața acesteia.

Te rugam sa fii atenta la alegerea cabinetelor cosmetice de epilare definitiva cu laser deoarece cea mai frecventa metoda de pacalire este accea de a folosi un numar redus de impulsuri la un pret mic si fara rezultate vizibile.

Metoda nu provoaca nicio deteriorare la nivelul dermului, de aceea chiar si persoanele cu cea mai sensibilă piele pot apela la acest tip de tratament. Cercetările sugerează că aproximativ 5 din 10 persoane au pielea sensibila, asadar nu trebuie sa ne mai mire ca epilarea definitiva cu laser este o alternativa extraordinara pentru ele.
Iată și câteva beneficii ale epilării cu laser: vei economi timp, uitând de grija epilării în mod repetat, vei economi bani, nemafiind nevoită să faci mereu programare la salon pentru epilare cu ceară, metodă destul de dureroasă. De asemenea, vei elimina firele de păr crescute sub piele și nu vei mai fi nevoită să astepți să crească firele de păr, timp în care nu îți poți expune piele în public. Iar cel mai important beneficiu, te vei bucura de o piele fină și catifelată, dar și de un aspect ferm și sănătos.

Vino și tu la IntreBeauty Galați pentru a te programa la o ședință de epilare cu laser.

Vei vedea cum rezulatele nu întârzie să apară încă de la prima ședință!