Forma fizică de invidiat în perioada postului cu EliteGym!

Oamenii au diferite motive pentru a posti și pentru a-și găsi liniștea interioară, de exemplu pentru a slăbi, deoarece consideră că este benefic pentru sănătate, detoxifiere sau pentru că le recomandă religia.

Din cercetările efectuate, s-a constatat faptul că un consum mai mic de calorii, cu aproximativ 40% decat consumul normal, scade riscul bolilor asociate cu îmbătrânirea. Acesta este unul dintre principalele avantaje ale unui meniu bazat pe fructe, legume, paste integrale, cereale, etc.

Postul scade nivelul glucozei din sânge, ceea ce înseamnă că sensibilitatea corpului la insulina s-ar îmbunătăți, iar în acest mod va scădea riscul de obezitate și diabet. Tot mai mulți apelează la post pentru a slăbi și a urma o cură de detoxifiere. Legumele gătite în diferite feluri, fructele ca desert, cerealele integrale și pastele gătite împreună cu legume, semințele, fresh-urile, au rolul de a da mai multa energie corpului și a-l ajuta în efortul pe care îl are de făcut. Un regim hipocaloric sau un regim alimentar bazat pe lichide, sucuri naturale, smoothie-uri și multă apă permite o scădere în greutate considerabilă.
Un regim alimentar bazat pe vitamine, fibre și minerale, combinat cu mișcarea și antrenamentele de la EliteGym, te vor ajuta să ai o formă fizică de invidiat în perioada postului, și nu numai dacă ai grijă să nu exagerezi în perioada Paștelui.

Pierderea în greutate în timpul postului se datorează în principal pierderii de apă din țesuturile musculare, cele adipoase rămânând în mare parte intacte. De aceea, sportul trebuie să fie principala ta activitate, să apelezi la ajutorul unui antrenor personal, pentru a te bucura de rezultate spectaculoase și să îți pregătești corpul pentru sezonul cald. Unii recurg al post pentru detoxifiere și pentru purificare. Curele de detoxifiere sunt cel mai des întâlnite sub formă de sucuri de fructe și ceaiuri, ceel care ajută la eliminarea toxinelor, purificarea corpului și un boost de energie.

Postul are beneficii extraordinare asupra sănătății, ajutându-te să asimilezi acele vitamine, minerale, fibre pe care în mod obișnuit nu le consumai. Un post de trei zile ne debarasează corpul de toxine și curăță sângele, unul de cinci zile inițiază procesul de vindecare și de refacere a sistemului imunitar, spun specialistii.

Combină un meniu bazat pe nutrienți cu mișcarea în sala de fitness, și bucură-te de o formă fizică de invidiat în perioada în care postești.

Jooin Fitness, Join EliteGym!