Importanta certificarilor trainerilor

Aveti incredere in trainerii dumneavoastra?

Ar trebui, deoarece in functie de pregatirea si certificarea lor, acestia va pot ajuta sa va atingeti obictivele stabilite, fie ca doriti sa slabiti, sa castigati masa musculara sau sa lucrati la alte aspecte ale corpului dumneavoastra  in cadrul salii de sport.

 

In primul rand trainerul are un rol important in va ajuta sa va indepliniti scopul si a impiedica ranirea sau chiar accidentarea dumneavoastra, de aceea este necesar sa fie instruit de o autoritate competenta in aria in care acesta practica.

In aceste privinte puteti avea toata increderea in EliteGym, deoarece toti trainerii nostri sunt atestati BLS ( Basic Life Support ) si ALS ( Advanced Life Support ).

 aerobic

Sa nu presupuneti, doar din cauza ca lucreaza intr-o sala de sport, instructorii au automat si certificarea necesara. Iar daca acestia o au, va puteti interesa daca este eliberata de o institutie legala si competenta in aceast domeniu.

De asemenea, un trainer atestat isi actualizeaza si completeaza constant certificarile, continuand sa participe la cursuri si seminarii pentru aprofundarea si imbunatatirea tehnicilor de lucru folosite.

 fitness-2

Atunci cand lucram la sala de sport, pot aparea si momente neplacute precum accidentarea cu greutatile, entorse, lesinuri sau orice alta accidentare ce necesita ajutor medical. De aceea trainerul trebuie sa fie cat mai pregatit. Sa poata actiona rapid si cat mai eficient pana la sosirea personalului medical.

 IR

Un instructor certificat este bine pregatit, tine intotdeauna cont de istoricul dumneavoastra medical si de o evaluare in disciplina in care acesta este pregatit, astfel el este constient de conditiile care pot afecta performanta dumneavoastra si de limitele pe care dumneavoastra le aveti.

Liviu-IR

Evaluarea este necesara si pentru constituirea unui program personal, de tehnici si exercitii, in care se tine cont de nevoile dumneavoastra, dar si de obiectivele pe care le aveti si atingerea acestora.Nu este un secret faptul ca ne putem deforma unele zone ale corpului atunci cand nu executam corect anumite exercitii, de accea trainerul trebuie sa fie o persoana instruita care sa stie exact ce sa faca.

 Iulian-IR

EliteGym angajeaza cei mai buni  instructori si traineri certificati. De asemenea noi credem in evolutia si dezvoltarea trainerilor nostri si de aceea investim in ei si antrenamentul si calificarea lor.

Sanatatea dumneavoastra, nevoile pe care le aveti si atingerea scopurilor dumneavoastra sunt principalul nostru obiectiv, de aceea la EliteGym ve-ti gasi cei mai profesionisti si competenti traineri:

 

[trainers category=’personal-trainer’]

 

 

Nu uitati! Este foarte important ca trainerii dumneavoastra sa fie cat mai calificati, pentru ca de ei depinde atingerea obiectivelor si sanatatea dumneavoastra!