InterBeauty Clinic Galati revoluționează termenul de frumusețe, alături de sistemul BTL X-WAVE

Termenul de frumusețe și modul în care arată corpul tău, ne preocupă în fiecare zi. Ne dorim ca tu să te simți și să arăți excelent în propriul corp, de aceea revoluționăm estetica corporală introducând un nou aparat în clinica noastră. Este vorba de sistemul BTL X-Wave, un tratament estetic care abordează o perspectivă cu totul nouă asupra celulitei, cicatricilor și vergeturilor.

Tehnologia de vârf pe care o folosește sistemul X-Wave folosește puterea vibrației pentru a-ți redefini corpul și a te simți bine în pielea ta. Sunt folosite unde acustice , impulsuri de sunete foarte puternice, non-focusate care produc vibrație în interiorul corpului. Energia a fost special concepută pentru a evita orice deteriorare a pielii în timpul penetrării în zona de tratament.
Sistemul X-Wave are ca efecte principale îmbunătățirea fluxului sanguin, eliminarea reziduurilor, remodelarea colagenului.
Trebuie să știi faptul că sistemul capilar este constrâns de structurile grase hipertrofice, dar prin utilizarea noului procedeu X-Wave, fluxul sanguin se îmbunătățește semnificativ. Vei avea parte de creșterea de noi vase capilare, creșterea microcirculației, alimentarea cu oxigen și creșterea ratei metabolice în zona afectată.


Eliminarea reziduurilor se referă la stimularea mecanică a sistemului vascular limfatic, care conduce la reducerea edemului și elimină lipidele din celulele adipoase. Știm că îți dorești un corp fără celulită, o piele hidratată și sănătoasă, prin noua procedură pusă la dispoziție de InterBeauty, o poți obține.

Remodelarea colagenului este un alt efect benefic al sistelului X-Wave. Acest proces conduce la crearea unei benzi noi, îngroșate, de colagen și redă fermitatea pielii.

Terapia cu unde acustice a fost dovedită științific de mai bine de 30 de ani în diverse tratamente medicale. În medicina estetică, undele acustice radiale au fost modificate cu succes pentru nevoile clinice le tratamentului celulitei și pentru tratamentul altor afecțiuni estetice.
Aplicarea tratamentului este complet nedureroasă, nefiind nevoie de niciun regim special. Rezultatele sunt vizibile și de durată, fără efecte secundare.


La InterBeauty îți oferim servicii integrate de frumusețe și remodelare corporală, toate într-un singur loc. Zeci de clienți ne trec pragul pentru menținerea unei stări de sănătate optime și pentru menținerea bucuriei în privința aspectului fizic. Specialiștii noștri utilizeză cele mai noi tehnologii în materie de întreținere corporală și facială, iar tot ceea ce ai de făcut, este să lași în grija acestora complexele pe care le-ai dobândit de-a lungul timpului.

Te vom ajuta să te simți bine în propriul corp, și să ai mai multă încredere în tine!