Kangoo Jumps este mai mult decât un sport, este un stil de viață!

Probabil ai auzit de rezultatele spectaculoase, ai văzut la prietene, dar până acum nu ai avut curajul să experimentezi Kangoo Jump. Poate din teama că nu e pentru tine, că nu vei reuși să ții pasul sau diferite motive pe care le tot găsești să nu vii la sală.

Ei bine, iată un argument destul de solid să încerci și tu această disciplină: odată ce ai pus în picioare ghetele de kangoo și vei exersa primele mișcări, te vei îndrăgosti iremediabil.

Kangoo Jumps este mai mult decât un sport, este un stil de viață. Un stil de viață care te va captiva. Îți va da elan, te va face să simți că ești liber și că iubești la intensitate maximă mișcarea.

Ce înseamnă Kangoo Jumps și de ce atât de multe persoane iubesc acest sport?

Pentru că este explozibil! Culoare, energie, muzică trepidantă și mulți oameni care sar în tandem pentru a se simți bine, atât fizic, cât și pshic. Kangoo Jumps este o formă de aerobic de tip cardio, special conceput pentru a solicita întregul corp, a crește masa musculară și a dezvolta rezistența organismului.

Kangoo Jumps nu înseamnă numai distracție, ci și o pregătire intensă în prealabil, completată de muncă asiduă, cu ajutorul căreia reușești să pierzi în jur de 1000 de calorii pe oră, fiind cea mai eficientă modalitate de a slăbi. Dar asta nu e tot, Kangoo Jumps are grijă și de sănătatea coloanei tale vertebrale, și mai mult, îți să o stare pe care probabil nu ai mai simțit-o de mult, o stare de euforie, o senzație deosebită.

Da, Kangoo Jumps creează dependență! Totodată acest sport este unul care trebuie exersat contininuu, chiar dacă pare greu trebuie să găsești în tine dorința de a continua, de a exersa și de a ajunge la forma de pare ți-o dorești.

Ce ne determină pe noi să ne antrenăm de fiecare dată cu o mai mare energie?

Distracția pe care o oferă acest sport și curiozitatea oamenilor sunt ingredientele perfecte care ne determină pe noi, la EliteGym, să obținem rezultate răsunătoare. Bineînteles că ai nevoie și de un stil de viață sănătos, de dulciuri cât mai puține sau deloc. Nu e forte greu să trăiești sănătos, de aceea trebuie să faci din sport și dintr-o alimentație săntătoasă, un stil de viață.

Ceea ce este și mai interesant, este faptul că la Kangoo Jumps avantajul este că ghetele au aproximativ 2 kilograme. Lucrând cu greutăți, musculatura se dezvolta mult mai repede.

Și nu, nu există limită de vârstă pentru a practica acest sport, este important doar să știi că sportul este soluția pentru a fi sănătos și a arăta bine. Devii mult mai optimist, capeți mai multă încredere în tine odată ce observi cât de frumos se modelează corpul.

Odată ce s-a instalat pasiunea pentru Kangoo Jumps, aceasta devine molipsitoare. Iar la această disciplină avem o singură regulă: toată lumea trebuie să termine ora cu un zâmbet larg de satisfacție.

Ce spui? Experimentezi și tu una dintre cele mai anatrenante discipline?