La EliteGym dedicam luna martie, femeii!

Luna martie este cea dedicata femeii, frumuseții și stării de bine. De asemenea, 8 Martie este ziua în care mamele, soțiile, toate doamnele și domnișoarele sunt cele care radiază și fac ca totul să fie special în viețile fiecăruia.

EliteGym conspiră la îndeplinirea dorințelor!

Da, știm că nimic nu se compară cu sentimentul unic de mulțumire pe care îl ai atunci când te privești în oglindă. De aceea, luna martie vine cu surprize sub formă de vouchere cu valoare de 100 de lei pentru tratamente InterBeauty Clinic http://www.interbeauty.ro!

În perioada 1-31 martie, zilnic, primii 10 abonați/zilnic, care încheie un abonament la #EliteGym Galați, vor beneficia de 10 vouchere în valoare de 100 de lei, pentru experiențe  în clinica InterBeauty. Poti folosi voucher-ul pentru a-ti achizitiona tratamentul tau favorit sau pentru a face un cadou.

Pentru ca apreciem frumusetea, EliteGym impreuna cu InterBeauty Galati www.interbeauty.ro oferă 300 de vouchere pentru proceduri de înfrumusetare sau remodelare corporală. Un corp frumos se obține cu multă miscare, alimentație sănătoasă, dar și cu proceduri de remodelare corporală, care trebuie realizate de profesioniști.

La EliteGym vei avea parte de libertate de mișcare!

Pentru ca antrenamentele tale să se desfășoare în cele mai bune condiții, cu peste 1000mp disponibili pentru antrenamente. Tot aici este locul unde cele mai performante echipamente conlucrează împreună cu instructorii certificați pentru ca tu să obții rezultatele la care visezi.

EliteGym îți pune la dispoziție peste 10 discipline dar și posibilitatea de a te antrena singur sau ghidat de un antrenor personal care va veni în întâmpinarea ta cu sfaturi și multă motivație. EliteGym pune accent pe certificarea și training-urile pe care le realizează antrenorii pentru ca acești să fie foarte bine pregătiți în relația cu cei care trec pragul sălii.

Vino în perioada 1-31 martie la EliteGym, bucură-te de mișcare și de surprizele oferite de ZIUA FEMEII la www.interbeauty.ro!