La EliteGym dedicam luna martie, femeii!

Luna martie este cea dedicata femeii, frumuseții și stării de bine. De asemenea, 8 Martie este ziua în care mamele, soțiile, toate doamnele și domnișoarele sunt cele care radiază și fac ca totul să fie special în viețile fiecăruia.

EliteGym conspiră la îndeplinirea dorințelor și știm că nimic nu se compară cu sentimentul unic de mulțumire pe care îl ai atunci când te privești în oglindă. De aceea, luna martie vine cu surprize sub formă de vouchere cu valoare de 50 și de lei pentru shopping la @BrailaMall, cadouri Marionnaud si InterBeauty Clinic!

În perioada 1-7 martie, zilnic, primii 10 abonați, care încheie un abonament la #EliteGym Galați sau #EliteGym Brăila, vor beneficia de 10 vouchere în valoare de 50 de lei, pentru experiențe de shopping în Braila Mall. Poti folosi voucher-ul pentru a-ti achizitiona echipamentul de fitness favorit sau pentru a-ți completa tinuta de iesit în oraș. Ziua de 8 martie o dedicam doamnelor și domnișoarelor, de aceea primele 30 de doamne sau domnișoare care incheie un abonament nou la #EliteGym. Mai mult, prietenii și parteneri noștri de la Marionnaud au pregătit mici suprize  beauty pentru ca ziua de 8 martie să fie și mai frumoasă!

 

Pentru ca apreciem frumusetea, EliteGym impreuna cu InterBeauty Galati oferă 100 de vouchere pentru proceduri de înfrumusetare sau remodelare corporală. Un corp frumos se obține cu multă miscare, alimentație sănătoasă, dar și cu proceduri de remodelare corporală, care trebuie realizate de profesioniști.

La EliteGym vei avea parte de libertate de mișcare pentru ca antrenamentele tale să se desfășoare în cele mai bune condiții, cu peste 2000mp disponibili pentru antrenamente. Tot aici este locul unde cele mai performante echipamente conlucrează împreună cu instructorii certificați pentru ca tu să obții rezultatele la care visezi.

EliteGym îți pune la dispoziție peste 10 discipline dar și posibilitatea de a te antrena singur sau ghidat de un antrenor personal care va veni în întâmpinarea ta cu sfaturi și multă motivație. EliteGym pune accent pe certificarea și training-urile pe care le realizează antrenorii pentru ca acești să fie foarte bine pregătiți în relația cu cei care trec pragul sălii.

Vino în perioada 1-8 martie la EliteGym, bucură-te de mișcare și de surprizele oferite de ZIUA FEMEII!