La EliteGym, in Decembrie, primești și mai multe cadouri!

Ca orice persoană activă probabil ești prins și tu în febra sărbătorilor. La fiecare Crăciun te gândești cu ce să îi mai surprinzi pe cei dragi, alergi după mii de surprize și te cam neglijezi. EliteGym s-a gândit că de sărbători, tu ești prioritatea noastră. De aceea, la EliteGym, in Decembrie, primești și mai multe cadouri.

După o perioadă super aglomerată și cu multe delicii culinare, ai nevoie să te antrenezi și mai mult.

Și chiar dacă nu vrei să recunoști, toată această agitație te-a obosit, ba mai mult ți-a mai adus și câteva kilograme în plus. Am pregătit pentru tine un pachet pe care îl poți achiziționa numai în luna Decembrie. Iar dacă ți-ai făcut griji că nu ai reușit să prinzi pachetul special de Black Friday, noi ne-am gândit la toate! În luna Decembrie, achiziționezi un pachet cu acces nelimitat pentru tot anul 2019 la Fitness și discipline, la un preț special de numai 1992 de lei. Practic, plătești 166 lei pe lună pentru acces la oricare din disciplinele EliteGym.

Ți-am promis și mai multe cadouri, și ne ținem de cuvânt! Dacă vei achiziționa un abonament pentru un an întreg de mișcare, noi îți oferim doua vouchere in valoare totala de 200 de lei pe care să le folosești in cluburile EliteGym.

După sărbători, am creat pentru tine un pachet care te va ajuta să revii în formă mai repede. Îți faci un program cât mai diversificat în materie de antrenamente, apoi îți folosești voucher-ul pentru a intensifica programul de slăbire și remodelare.

La EliteGym ne-am gândit cum să îi scutim pe ceilalți de goana după cadouri și mai ales să ai parte de momente care să te reîncarce cu energie după o perioadă aglomerată, în care ai mai neglijat mersul la sală.

Știm că îți place să faci mișcare și să fii mereu în formă, de aceea credem că îi poți motiva și pe ceilalți să facă un pas decisiv spre un stil de viață sănătos. Un abonament pentru un an la sală înseamnă accesibilitate nelimitată și posibilitatea de a lucra intens la un corp pe care ți l-ai dorit de foarte mult timp.

Acum îți poți planifica programul la sală, poți alterna antrenamentele pentru ca la sfârșit rezultatele să fie pe măsura așteptărilor tale. Alege-ți disciplinele preferate Zumba, Pilates, Yoga, Tae Bo si nu numai, combină-le cu exercițiile la Fitness și bucură-te de mișcare NELIMITATĂ!

Trăiește experiența celor mai explozive și antrenante disciplinele: Spinning, CrossFit, FIT Pump, Aerobic, Step Aerobic, Zumba, Fit Core, Yoga, Tae Bo, Pilates, Bag Boxing. Trăiește energia clasei de Spinning, simte ritmurile trepidante la Zumba, înrolează-te în armata Tae Bo sau antrenează-te ca un campion la FIT Pump, pentru ca ai acces la oricare dintre discipline!

În luna cadourilor, EliteGym îți oferă posibilitatea de a face surprize inspirate și de a profita de cele mai bune prețuri la antrenamente care au un singur scop: redefinirea corpului tău.

La EliteGym, în luna decembrie împarte bucuria de a face mișcare, de a fi sănătos, de a avea un stil de viață activ și bucură-te de și mai multe cadouri.

Join Fitness, Join EliteGym!