La EliteGym antrenamentul cu Personal Trainer îți duce premii!

Dacă te gândești că în ultima vreme te-ai îngrășat și nu reușești să mai ajungi la forma pe care ți-ai dorit-o, la EliteGym am pregătit pachete speciale pentru TINE!

Iți dorești mai mult și obiectivele tale sunt tot mai mărețe, nu-i așa?

Îți setezi faptul că vei slăbi, te vei tonifia și vei avea un corp pregătit pentru vară. Însă rezultatele tale se vor concretiza destul de greu de unul singur, încercând să te motivezi singur și de multe ori renunțând.

EliteGym a observat de-a lungul timpului faptul că workout-ul alături de un Personal Trainer este mult mai eficient iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Vorbim de rezultate vizibile și durabile pe care le poți obține numai sub îndrumarea unui instructor certificat, absolvent FEFS.

EliteGym a pregătit pentru tine un pachet special cu Personal Trainer. Achiziționează un abonament cu Personal Trainer pe 3 luni și vei primi cadou o centură Myzone, senzor și aplicația de monitorizare a antrenamentului!

Cu ajutorul centurii îți vei ține fiecare antrenament sub control. Îți vei monitoriza efortul în timp real cu ajutorul smartphone-ului sau proiectat pe LCD-urile si club,  cu o acuratețe a datelor de până la 99,4%. Centura este compatibilă și cu sistemul Spinning Push Performance și se poate utiliza la Spinning pentru proiectarea datelor personale de antrenament pe ecran.

Acum ai toate motivele să faci mișcare, iar efortul tău va fi susținut. Cu ajutorul unui Personal Trainer vei avea parte de exerciții gândite pentru tine, pornind de la obiectivele tale. Unul dintre principalele motive pentru care ar trebui să optezi pentru un antrenor personal, este faptul că exercițiile sunt special gândite și adaptate nevoilor tale, astfel încât să ai parte de rezultatele pe care ți le dorești.

Antrenorul personal va fi mereu lângă tine pentru a te corecta când greșești, a te îndruma și a-ți arăta cum funcționează fiecare aparat. Mai mult decât atât, un antrenor personal te va îndruma spre un stil de viață sănătos, activ. O să îți răspundă la întrebări, te poate sfătui în legătură cu exerciții pe care să le faci și acasă și te va motiva ori de câte ori simți că vrei să renunți.

Când lucrezi cu un antrenor personal, nu e loc de scuze. O ședință pierdut vor însemna bani aruncați pe fereastră, și pe deasupra vei fi și certat.

De asemenea, setează-ti obiective realiste și pe care știi că le poți realiza. Îți trebuie și multă voință, determinare și muncă, dar antrenorul tău te va sprijini pe tot parcursul tău la EliteGym.

Acum ai atât de multe beneficii, încât nu trebuie să îi mai găsești scuze mișcării.

Vino și tu la EliteGym și antrenează-te ca un campion!