Lucruri pe care trebuie să le știi despre epilarea definitivă cu laser la InterBeauty Clinic Galați!

Pentru a fi pregătită în orice moment să porți tot ceea ce îți place, să mergi la plajă și la piscină, epilarea definitivă cu laser este soluția!

Experții de la InterBeauty Galați îți vin în ajutor cu cele mai noi tehnologii în materie de epilare cu laser pentru a  nu mai pierde timp prețios cu alte metode dureroase și de scurtă durată.

Ne-am gândit că ar fi ideal să îți vorbim despre acest tip de epilare și să descoperi care sunt avanajele pentru a alege clinica InterBeauty în efectuarea acestui procedeu.

În primul rând trebuie să știi faptul că  este una dintre cele mai noi soluții de îndepărtare definitivă a părului nedorit din orice zonă a corpului. Epilarea definitivă este o soluție pe care și-o dorește orice persoană, care te  a ajuta să scapi de problema odata pentru totdeauna, iar acest lucru constituie, în sine, un avantaj de neegalat.

 

 

Epilarea definitivă cu laser îi permite specialistului estetician posibilități de personalizare a modului de aplicare. Astfel, acesta poate face setari specifice pentru fiecare persoana în parte, adaptand nanometrul la anumite lungimi de undă pentru a ținti un anumit pigment. De asemenea, trebuie să știi faptul că această metodă de epilare este mai puțin dureroasă decât orice alt procedeu existent.  Atunci cand  apelezi la epilarea cu laser, ai o senzație asemănătoare cu cea provocată de un elastic cald care iți „ciupește” pielea.

Laserul permite folosirea unor pulsări scurte cu o energie înalta și o viteză ridicaăa, astfel încât energia sa fie controlată în fiecare moment și să se obțină cele mai bune rezultate. Rezultatele tratamentului sunt vizibile încă de la prima ședință, iar pielea devine mult mai  fină și mai catifelată, ședințele putând fi realizate indiferent de anotimp.

În funcție de zona pe care o dorești să scapi de părul nedorit, durata ședințelor pate varia de la minim 20-30 de minute pentru zonele cu întindere mică (axilă, mustață, pomeți), până la aproximativ 1 oră și jumătate sau chiar două ore pentru zonele cu suprafață mai mare ( gambe, coapse, piept, abdomen, brațe) întrucât numărul de impusluri  alocat fiecărei zone variază în funcție de suprafața acesteia.

Metoda nu provoaca nicio deteriorare la nivelul dermului, de aceea chiar si persoanele cu cea mai sensibilă piele pot apela la acest  tip de tratament. Cercetările sugerează că aproximativ 5 din 10 persoane au pielea sensibila, asadar nu trebuie sa ne mai mire ca epilarea definitiva cu laser este o alternativa extraordinara pentru ele.

Iată și câteva beneficii ale epilării cu laser: vei economi timp, uitând de grija epilării în mod repetat, vei economi bani, nemafiind nevoită să faci mereu programare la salon pentru epilare cu ceară, metodă destul de dureroasă. De asemenea, vei elimina firele de păr crescute sub piele și nu vei mai fi nevoită să astepți să crească firele de păr, timp în care nu îți poți expune piele în public. Iar cel mai important beneficiu, te vei bucura de o piele fină și catifelată, dar și de un aspect ferm și sănătos.

 

Dacă vrei să te convingi de eficiența procedurilor de epilare definitivă pe care InterBeauty ți le pune la dispoziție, te invităm să îți programezi chiar aici https://interbeauty.ro/programari-contact/#programari o vizită, sau ne poți contacta cu încredere la 0755 783 981. Specialiștii InterBeauty îți stau la dispoziție cu sfaturi utile și cu toate informațiile de care ai nevoie.

Mai ai și alte întrebări la care nu ai găsit răspuns în acest articol?

Lasă-ne un comentariu și un specialist InterBeauty îți va oferi un răspuns cât mai curând.