Luna octombrie este una de groază, la EliteGym!

Atunci când zânele își fac simțită prezența, apar super-eroii, iar monștrii și Dracula îți pregătesc tot felul de surprize cât mai înspăimântătoare, este clar. E luna octombrie, e Halloween.

Este perioada când cele mai înfricoșătoare ființe prind viață, când totul stă sub semnul întunericului și al incertitudinii.

Noi, la EliteGym ți-am pregătit un Halloween aparte, un Halloween în care poți deveni mult mai ușor o zână desprinsă din povești sau un super-erou cu mușchi, pregătit să salveze toate domnițele neajutorate.

O întreagă lună octombrie în care antrenamentele tale sunt mai intense ca niciodată, super-energice și înfricoșător de motivante! Vor fi exerciții de la care nu te taie capul la ce să te aștepți. Dar, în noaptea de Halloween, când te vei uita în oglindă, la 12 noaptea, noi suntem convinși de un lucru: nu te vei speria! Vei avea parte de o imagine așa cum ți-o dorești, un corp tonifiat, frumos definit și un chip care arată și se simte bine.

Și de ce spunem toate aceste lucruri?

Pentru că am speriat prețurile pentru tine! Iar ele, de frică, s-au făcut mici, mici. Un abonament la Spinning, Aerobic sau FIT Pump, pentru 8 ședințe costă doar 30 de lei, dimineata, pret vabil cu un abonament fitness de 99 lei!

Alege-ți disciplina preferată sau combină-le pentru rezultate deosebite.

Pregătește-te pentru antrenamente înfricoșător de eficiente, toată luna octombrie!