Lupt să ajung în formă la EliteGym!

Da, aceasta este sintagma tot mai multor pasionați de mișcare, care dau totul în sala de fitness pentru rezultate excepționale. Și poate te-ai întrebat de mai multe ori de ce să alegi EliteGym, în detrimentul altor săli de fitness. Dacă până acum nu ai experimentat energia celor mai fabuloase antrenamente, ar trebui să începi să o faci.

Vei avea lângă tine în permanență instructori cu atestări și certificări naționale și internaționale, manageri sportivi dedicați și implicați în toată activitatea din sală.
Orele pe care le petreci la EliteGym se transformă în exeperiențe memorabile datorită sistemului profesional de ventilație, sonorizare și lumini.

EliteGym își adaptează zilnic programul după al tău, pentru ca tu să te poți bucura de dimineată până seara de mișcare sau chiar și în weekend. De aceea, ne găsești de luni până vineri de la 06:300 până la 22:00, iar sâmbătă de la 8:00 la 18:00.

De asemenea, la EliteGym te poți bucura de libertate de mișcare, echipamente performante ultramoderne și diversitate pentru antrenamentele tale. Poți alege din peste 10 discipline ca:

Spinning
Judo
Zumba
Tae-Bo
Pilates
Kangoo Jumps
Bag Boxing
Aerobic
FIT Pump
Zumba Kids
Zumba Toning
xBody
Step Aerobic

Dacă dorești ca rezultatele tale să fie contorizate, să primești sfaturi, motivație și să ai parte de antrenamente divesificate, poți apela la un abonament cu Personal Trainer.


Iar dacă timpul nu îți permite să mergi regulat la antrenamente de Fitness, XBody este soluția. Vei lucra toate grupele musculare în doar 20 de minute. Cu XBody, 20 de minute de antrenament sunt echivalentul a 6-7 de antrenament intens, iar consumul de calorii este la fel de mare, în medie 500 de calorii în timpul antrenamnetului și 2000 în următoarele 48 de ore.

XBody este cea mai bună metodă pentru tonifiere, slăbire, dureri de spate și prevenirea afecțiunilor cardiace.

EliteGym suține mișcarea indiferent de vârstă, de aceea am creeat programe destinate copiiilor. Credem că dezvoltarea armonioasă a celor mici este cea mai importantă, iar faptul că își fac prieteni, devin mai responsabili și disciplinați ne-a deteminat să înființăm clasa de Judo și Zumba.

Cursurile de Judo cresc mobilitatea corpului, dezvoltă îndemânarea copilului, măresc abilitățile corpului, dezvoltă încrederea în propriile forțe, iar micuțul va deveni cu siguranță mai sănătos și mai disciplinat.

Clasa de Spinning este dotată cu biciclete statice de ultimă generație și un ecran pe care se proiectează trasee vituale, pentru ca experiența să fie cât mai plăcută, iar efortul depus.

Clasa de Zumba, aduce energia ritmurilor de dans internaționale în sală. Orele petrecute la Zumba sunt distractive, cu multă energie debordantă, iar efortul pe care îl depui este la fel de intens ca la o oră de cardio.

Tae-Bo se axează pe ideea menținerea tonusului muscular și a greutății. La Tae Bo vei avea parte de o oră prin care te eliberezi de stres, vei arde caloriile și vei obține un tonus muscular mai bun.

La FIT PUMP se folosesc tot felul de greutăți libere, gantere, haltere și mingi pentru a realiza un antrenament de rezistență.

Aerobicul este clasa perfectă pentru redobîndirea unei sănătăți perfecte, combaterea stresului și prelungirea vieții.

Pentru îmbunătățirea posturii și prevenirea durerilor de spate, dar și pentru eliminarea stesului, am creeat clasa de Pillates.
Dacă îți dorești să lucrezi mai multe grupe musculare în același timp, poți opta pentru clasa de Bag Boxing. O clasă antrenantă, foarte solicitantă, dar cu rezultate care apar într-un timp foarte scurt.

Kangoo Jumps este disciplina de la care pleci cu un zâmbet larg pe buze, diminuezi leziunile articulațiilor și consumi calorii și îți realimentezi, de fiecare dată dorința de mișcare.

Cei mai tari antrenori din oraș sunt la EliteGym!

La EliteGym ai parte de multă motivație, atingerea scopului propus și prevenirea accidentărilor, datorită instructorilor noștri care sunt pregătiți în orice moment să îți insufle din pasiunea lor pentru sport.

Alături de un Personal Trainer îți definești mult mai ușor scopul propus, îți va crește gradul de motivație și te va ajuta să ajungi la forma pe care ți-o dorești.

Instructorii EliteGym au obținut certificări naționale, cât și internaționale, cursuri și perfecționări pe diferite domenii, petru ca experiența petrecută la sală, să fie cu adevărat unică.

Ce spun clienții noștri…

,,Imi place foarte mult la EliteGym! Vin aici de 3 ori pe saptămana. Sunt pasionat/pasionată de miscare, iar atmosfera pe care o intalnesc aici de fiecare data, imi da energia de a reveni. Sala este foarte placuta, muzica, luminile…totul.”

,, De fiecare data cand vin la EliteGym, simt ca fac parte dintr-o mare familie! Mi-am facut foarte usor prieteni, iar antrenorii sunt cei mai tari! Ma ajuta cu sfaturi, ma corecteaza pentru a executa miscarile bine si imi dau motivatia de a continua. Recin de fiecare data cu drag!”

,,Imi place foarte mult la Aerobic! Vin impreuna cu prietenele mele, iar cel mai frumos lucru este ca imbinam distractia cu rezultatele pe care le obtinem. Aveam nevoie de o activitate dupa 8 ore petrecute la serviciu, si am gasit-o. Slabim, ne tonifiem si iesim din rutina. Abia astept sa termin programul la serviciu si sa vin la EliteGym. Este sala mea preferata!”

,, La EliteGym am intalnit tot ceea ce era necesar pentru ca antrenamentele mele sa fie unele reusite: intructori care sunt foarte dedicati, ma ajuta, ma indruma, o atmosfera placuta, ca in familie, toate conditiile pentru a ma putea antrena in cele mai bune conditii: lumini, muzica, vestiare spatioase…EliteGym a devenit ca o doua casa pentru mine!”